Najavljen Poloj Open Air festival u Sl. Brodu na koji dolaze Bad Copy, Damir Ludvig i drugi
25. svibnja 2018.
Nikola Knežević (2373 Članci)
Podijeli

Najavljen Poloj Open Air festival u Sl. Brodu na koji dolaze Bad Copy, Damir Ludvig i drugi

Neki Brođani kažu da je otprilike 5 godina prošlo od zadnjeg ovakvog događaja na ŠRC Poloj u Slavonskom Brodu, stoga ne sumnjamo da je mladež toga kraja oduševljena novom inicijativom koja je postala realnost.

Udruga Medium stoji iza ovog događaja kojeg su nazvali “Poloj Open Air”, a svojim line up-om trebao bi privući mnogobrojnu publiku. U dva dana na Poloj dolaze Bad Copy, Damir Ludvig, Dalton Trance Teleport, Hudi & Lukaku, Nova Fractal, Mario Mijatovic, Danijel Boban, Vedran Hatar, Human Intelligence i Dominik Car. Riječ je dakako o urbanom festivalu više naklonjenom elektroničkoj glazbi, ali najpopularniji regionalni reperi Bad Copy dokaz su da elektronika i hip hop mogu zajedno.

Dvodnevna ulaznica košta 45 kuna, a u pretprodaji se mogu nabaviti i dnevne ulaznice po cijeni od 20 (1. dan) i 30 kuna (2. dan). Festival će biti održan u petak i subotu, 8. i 9. lipnja, kao što smo rekli, na prekrasnom izletištu Poloj u Slavonskom Brodu koje je široko popularno po sada već legendarnim Moto susretima.

Plaćanjem ulaznice posjetitelji sudjeluju u humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za udrugu “Čarlijevi anđeli”. Razlog više da se tamo pojavite.