Teška industrija ima novu pjevačicu, singl i spot snimljen na Moto susretima u Sl. Brodu
27. svibnja 2018.
Music Box (10568 Članci)
Podijeli

Teška industrija ima novu pjevačicu, singl i spot snimljen na Moto susretima u Sl. Brodu

Nova pjevačica grupe Teška industrija nije službeno predstavljena javnosti, iako ju je na koncertima neizbježno vidjeti, kao i u novom singlu i spotu pod nazivom “Sve mogu lažima”.

Nakon Lee Mijatović, Maje Bajamić i Lucije Lučić, Teška industrija ima novu pjevačicu koja se zove Matea Matković i dolazi iz Đakova. Rijetki je poznaju po pjesmi “Ljubav za ljubav”, prvom solo singlu kojeg je objavila u kolovozu prošle godine. Očito da više nema namjere biti u solo vodama jer je za prvim mikrofonom popularnog rock sastava.

Sada je predstavljena i prva pjesma snimljena s Mateom, a riječ je o singlu “Sve mogu lažima” za kojeg je glazbu radio Vedad Hadžiavdić, tekst je pisala Blagica Ivanović, a aranžman Vedo i Hrvoje Prskalo (producent). Videospot je sniman na Mega bikers susretu u Slavonskom Brodu početkom svibnja ove godine, a radio ga je popularni Darko Drinovac.  Ovim putem bend zahvaljuje Moto klubu Slavonski Brod i Moto klubu Đakovo, te posebno dugogodišnjem prijatelju i organizatoru Moto susreta, Vladimiru Elblu – Pipku.

Foto: Ivan Matković