Ostala su još samo tri dana do Pannonian Challengea
28. svibnja 2018.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Ostala su još samo tri dana do Pannonian Challengea

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i vrhunske glazbe, ove se godine održava 19. put za redom u Osijeku, a svoja vrata otvara za tri dana. Neki od najboljih svjetskih vozača BMX, inline i skate disciplina, praćeni vokalima najboljih hrvatskih bandova i izvođača, od srijede do subote zabavljat će one koji svoju svakodnevicu odluče zamijeniti adrenalinskom zabavom.

Osijek će ovih nekoliko dana zajedno s Pannonian Challengeom slaviti devetnaesti rođendan ovog festivala koji je već odavno postao simbol grada i ujedno početi pripreme za idući, jubilarni 20. rođendan. Tijekom eventa Osijek postaje središte urbane kulture, a u gradu se već osjeća fesitvalska atmosfera što potvrđuje i kompletna popunjenost smještajnih kapaciteta tijekom trajanja Pannoniana.

Urban & 4, Psihomodo Pop, Brkovi, samo su neki od vrhunskih izvođača koji će zabavljati posjetitelje pristigle iz cijele regije i ujediniti ih u vrhunskoj zabavi. Dnevni sportski dio Pannoniana će, uz veliku podršku Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije proslaviti besplatnim ulaznicama za sve posjetitelje u parku Copacabana, a na proslavu mu stižu neka od najvećih imena regionalne i svjetske ekstremne scene.

‘Sve je spremno za ovogodišnji Pannonian Challenge, park je spreman i izgleda bolje nego ikad prije. Veselimo se što nam festival iz godine u godinu raste i što je Osijek prepoznat na svjetskoj mapi adrenalinskih sportova’, istaknuo je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.

‘Jako se veselim ovogodišnjem Pannonianu, tim više što sam u prošle dvije vožnje obilježio odlične rezultate, pa se i na Pannonianu od mene očekuje vrhunski rezultat. Dolaze mi prijatelji vozači iz cijelog svijeta a ja se veselim što im mogu pokazati sve što imamo i kako se mi znamo zabavljati’ kaže najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš, koji će se boriti za postolje na ovogodišnjem 19. Pannonian Challengeu.

Dakle, red zabave, red sporta, red glazbe, red vrućine i hrpa dobre i vesele ekipe – sve to od 30. svibnja do 2. lipnja ima samo Osijek.