“Bilo bi lako” – novi singl i spot Bajage & Instruktora
29. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Bilo bi lako” – novi singl i spot Bajage & Instruktora

Bajaga & Instruktori objavili su spot za drugi singl s albuma “U sali lom” objavljenog u izdanju Croatia Recordsa i PGP RTS-a. “Bilo bi lako” predivna je rock balada s daškom countryja za koju glazbu i tekst potpisuje sam Bajaga, tvorac najvećih rock hitova.

Album “U sali lom” objavljen je nakon šest godina diskografske pauze. Na albumu se nalazi devet pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom. Album je sve ono što smo navikli dobiti od Bajage: balade koje će se skupa s njim pjevati u jedan glas te žešći rock rifovi koji će nas podsjetiti da je Bajaga još uvijek vjeran čvrstom rock zvuku.

Video spot za pjesmu “Bilo bi lako” režirao je Vuk Protić s kojim su surađivali i na spotu za prvi singl, naslovnu “U sali lom”. Predivan tekst Bajagine pjesme Vuk Protić sjajno je uklopio u priču jednog para i plesnih partnera koji se sažive s pjesmom i na kraju zaplješću Bajagi i njegovim Instruktorima.

Album “U sali lom” sniman je u studiju “O” Olivera Jovanovića pod producentskom palicom Saše Habića koji je producirao njihove legendarne albume “Sa druge strane jastuka”, “Jahači magle” i “Prodavnica tajni”. U glasovitom studiju “Abbey Road-u” u Londonu napravljena je postprodukcija, a za dizajn omota zaslužan je Marko Vajagić.

Foto: Samir Cerić Kovačević