“Meksiko” – novi singl i spot novih hrvatskih rockera – The Miceks
8. lipnja 2018.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

“Meksiko” – novi singl i spot novih hrvatskih rockera – The Miceks

Nakon što su dobili priliku da otvore koncert Psihomodo popa održanog na Šalati 2. lipnja, a tu su priliku sjajno iskoristili i pobrali ovacije brojne publike i kritike, grupa The Miceks izbacila je novi video ‘Meksiko’ koji prati njihov aktualni singl skinut s debi albuma ‘Ljubav voda i sloboda’. 

Posao redatelja i ovoga je puta, baš kao i kada je riječ o prošlom videu ‘Mr. Boong’, preuzeo autor, gitarist i osnivač benda Alen Kraljić kojeg mnogi pamte kao člana bendova Majke i Pips Chips and Videoclips. Ljubitelji rocka sve češće spominju The Miceks u svojim komentarima kao grupu koja je na domaću scenu vratila čvrsti, old school rock ‘n’ roll.

13 pjesama s albuma uglavnom krase gitaristički, čvrsti, plesni i pjevni motivi. Album ‘Ljubav voda i sloboda’ službeno je objavljen 1. svibnja ove godine, najavio ga je single ‘Mr. Boong’.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ”Favele”. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

RECENZIJA: The Miceks – “Ljubav, voda i sloboda” – Jesus, Stonesi, Ramonesi i još poneko

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici te Pips Chips i Videoclips.

The Miceks se zahvaljuju svim prijateljima koji su ih podržali, vjernim fanovima i izdavaču Dancing Bearu koji ovu priliku koristi da vas još jednom pozove na Prvomajsku zabavu u caffe baru Limun, u Utrinama s grupom The Miceks i početkom u 20:30 sati.

Foto: Nikola Knežević