Mostarski alt rockeri sm4llpox s dva singla najavlili prvi album
7. ožujka 2021.
Music Box (8069 Članci)
Podijeli

Mostarski alt rockeri sm4llpox s dva singla najavlili prvi album

Bend sm4llpox novi je regionalni bend koji se okuplja početkom 2020. godine da bi krajem iste, nakon jednogodišnjeg rada u studiju, sa spremih 6 pjesama najavio svoj prvi album.

Spotom i pjesmom “Completely Terrified’, koja je objavljena sredinom siječnja, predstavljaju se regionalnoj publici, s planom da ostatak svoga albuma periodično predstave i široj publici. Nedugo nakon prve najavne pjesme objavljuju i drugu “Time to Breathe” što je ujedno i naziv prvog albuma sm4llpoxa benda.

Postavu benda čine mladi glazbenici: Toni Lesko (bubnjevi), Stjepan Lesko (gitara), Zvonimir Kordić (gitara), Nenad Tomičić (vokal i gitara), Gabrijel Prusina (klavijature).

„Plan je da do kraja proljeća izađe cijeli album, naš prvi, koji će sadržavati 6 pjesama. Objavljivat ćemo jednu po jednu, a svaka pjesma će se naći na svim glazbenim platformama (Spotify, Deezer, iTunes music, YouTube music…). Nakon toga, bacamo se na snimanje drugog albuma, za koji već imamo dosta pripremljenog materijala“, kažu iz benda.

Pjesme su snimljene i miksane u MASS Studios u Mostaru, a mastering je uradio Wim Bult (Snail Records) iz Nizozemske. Na albumu je gostovao i Orhan Oha Maslo, perkusionist i bivši član Dubioze Kolektiv.

„Po nama, bend je specifičan iz razloga što sviramo i pišemo ono što zaista želimo, ne obazirući se mnogo na neka nepisana pravila o sadržaju pjesama napravljenih po principu “što ljudi žele”. Samim tim, bend dobiva na smislu i kvaliteti“, dodaju iz benda.