Grupa S.A.R.S. za subotu u Zagrebu najavila druženje s fanovima
28. lipnja 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Grupa S.A.R.S. za subotu u Zagrebu najavila druženje s fanovima

U subotu 30. lipnja pridružite se na promociji i meet and greetu s grupom S.A.R.S. u Dancing Bear shopu u Gundulićevoj 7 s početkom u 12:30 h.

Tom prilikom grupa, koja će doći u cijelom sastavu, će promovirati netom objavljen box set u izdanju Mascom Recordsa iz Beograda, koji sadrži pet najpoznatijih albuma: „Perspektiva“, „Kuća časti“, „Ikone pop kulture“, „Proleće“ i „Poslednji album“. Ukupno 47 pjesama, koliko ih sadrži ovaj box set, svjedoči o vrijednom radu i ozbiljnoj posvećenosti članova grupe projektu zvanom S.A.R.S. Frontmen benda, Žarko Kovačević, tada je izjavio da mu je izuzetno drago što su neke pjesme napokon, poslije mnogo godina, dobile svoja fizička izdanja kao i što fanovi svoje omiljene pjesme, poput „Perspektive“ ili „Lutke“, konačno mogu poslušati u kvalitetnijem formatu.

Ovaj box set, kao i impozantna brojka od oko 600 održanih koncerata, najbolje svjedoče o tome da nisu bili u pravu oni koji su se pribojavali da bi, nakon buma koji je izazvala pesma “Buđav lebac”, S.A.R.S. mogao ostati “one hit wonder”. Upravo suprotno! Nakon više od deset godina, s pravom možemo reći da je S.A.R.S. izrastao u jedinstven fenomen domaće i regionalne glazbene scene, te da je svojim hitovima, dobrom energijom, kao i iskrenim i autrentičnim pristupom glazbi, obilježio cijelu jednu epohu.

I sami prezadovoljni rekapitulacijom postignutog, članovi benda će se u subotu 30. lipnja u 12:30 sati u punom sastavu okupiti na potpisivanju novog box seta, koji predstavlja krunu njihovog dosadašnjeg rada. Događaj će se odviti u Dancing Bear Shopu u Zagrebu, u Gundulićevoj 7, a predviđeno je da traje do 13:30 sati. Kao i uvijek kada je u pitanju grupa S.A.R.S. i ovih sat vremena bit će ispunjeno sjajnim raspoloženjem, dobrim vibracijama i vrhunskom glazbom.