Guns N’ Roses dobili veliku ediciju za najveće fanove!
5. srpnja 2018.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

Guns N’ Roses dobili veliku ediciju za najveće fanove!

Najveći obožavatelji benda Guns N’ Roses došli su na svoje! Pripremite se na višesatno preslušavanje ovog izdanja koje u sebi sadrži i remasteriran prvi album „Appetite For Destruction“. 

Oni su žestoki i potpuno su pokazali što znači živjeti raskalašenim životom rock zvijezde. Oni su Guns N’ Roses, a sada su predstavili veoma bogatu ediciju za svoje najvjernije obožavatelje. Edicija sadrži četiri CD-a, a svaki od njih skriva nešto posebno. Tu su i remasterirani prvi album „Appetite For Destruction“, remasterirana stara EP izdanja, ali i nikad predstavljeno izdanje „Sound City Session N’ More“, na kojem se nalaze do sad neizdane pjesme. Osim toga, mogu se poslušati i ranije verzije pjesama kao što je „November Rain“, nedovršene pjesme „New York Tune“ i „The Plague“, ali i obrade Elvisa Presleyja, Aerosmitha i Rolling Stonesa.

Osim četiri CD-a, edicija sadrži nikad dovršeni videospot za pjesmu „It’s So Easy“ iz 1989. godine, knjigu od 96 stranica s neobjavljenim fotografijama članova, ali i brojne ručne radove poput zakrpa, prstenja, replika koncertnih ulaznica i mnogo drugih stvari. Sadržaj cijele edicije može se vidjeti i u posebnom videu raspakiravanja.

Guns N’ Roses u široj javnosti su postali poznati nakon izlaska njihovog prvog albuma „Appetite For Destruction“. Album je prodan u više od 30 milijuna primjeraka širom svijeta i postao najprodavaniji debi album u SAD-u. Na njemu se nalazi i pjesma „Sweet Child Of Mine“, koja se našla na prvom mjestu Billboard 200 ljestvice. Oko benda su se uvijek vezale razne kontroverze zbog njihovog hedonističkog i buntovnog života. Zbog svega toga dobili su i nadimak „najopasnijeg benda na svijetu“. Postava je mijenjana kroz godine, ali je ona originalna uvrštena i u Rock and Roll Hall Of Fame 2012. godine.

Foto: Katarina Benzova