2CELLOS u hrvatskom dresu usred Londona!
13. srpnja 2018.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

2CELLOS u hrvatskom dresu usred Londona!

Čini se kako se Hrvatska i Engleska puno druže zadnjih nekoliko dana. Nakon spektakla u Moskvi, nastavljamo u istom spektakularnom tonu, ali u Engleskoj.

2CELLOS sinoć su nastupili u dvorani Richmond, a prva stvar koju su nam otkrili bila je odjevna kombinacija koju je Stjepan Hauser pripremio za bis kako bi ih samo malo isprovocirao u svom stilu, naravno na simpa način.

„Zaista smo sretni i jako ponosni na naše vatrene koji su odigrali utakmicu života! Sinoć smo nastupili u Londonu i jedva dočekali nastup ali i da sami bis mogu odsvirati u dresu hrvatske reprezentacije“ – rekao je Hauser.

Hauser je na početku koncerta u svom već prepoznatljivom stilu upitao brojne Engleze kako su i da li su se oporavili od utakmice s našom reprezentacijom, na što je publika odreagirala gromoglasnim zviždukom. Nimalo zabrinuti zbog toga, dapače, vidjevši kako je publika simpatično prihvatila provokaciju Hauser rekao da se ne brinu jer da će ih pokušati utješiti i ublažiti bol svojom glazbom, jer poznato je da su u Hrvati osim u sportu, odlični i u glazbi!

Violončelistički dvojac je neumoran i nastavljaju svoju turneju diljem svijeta, a na njihovom putu često nas iznenađuju s odličnim suradnjama sa svjetskim imenima iz svijeta glazbe.

Dečki s nestrpljenjem očekuju i finale u nedjelju: „Jedva čekamo finale i vjerujemo kako će dečki još jednom odigrati odličnu utakmicu. Pratimo sve i veselimo se u svim dijelovima svijeta zajedno s njima“, dodali su 2CELLOSI.

Stjepan Hauser je sinoć podijelio fotografiju na svom Instagram profilu u kockastom dresu uz šaljiv naslov: „Igranje s vatrom usred Londona.“

Šalu na stranu ali sigurni smo da je cijeli London sinoć uživao u koncertu i spektaklu kakav samo 2CELLOS zna napraviti.