Fanovi Paula McCartneya ljuti što je u samo nekoliko sekundi rasprodana UK turneja
16. srpnja 2018.
Music Box (7088 Članci)
Podijeli

Fanovi Paula McCartneya ljuti što je u samo nekoliko sekundi rasprodana UK turneja

Društvene mreže gore po pitanju britanskih koncerata jednog od najvećih glazbenika današnjice, Paula McCartneya, a nakon što su ulaznice rasprodane u samo nekoliko sekundi. 

Jedan od osnivača Beatlesa, Paul McCartney, odsvirat će tri koncerta, u Liverpoolu, Glasgowu i Londonu u prosincu ove godine te promovirati novi album “Egypt Station”. Ulaznice su krenule u prodaju u 10 sati ujutro, ali su obožavatelji poludjeli jer su nakon samo nekoliko sekundi bili onemogućeni u kupovini iz razloga što su koncerti već bili rasprodani. Ljuti su čak na cijeli sustav prodaje ulaznica jer su neki čekali početak prodaje i čim je taj trenutak označen kliknuli su na kupovinu, a ona nije bila moguća.

Nevjerojatno je da su se u tom trenutku pojavile ulaznice i na retail web shopovima gdje je cijena puno veća pa je za sumnjati kako su za kupovinu prednost imale upravo takve stranice koje bi kasnije preprodavale ulaznice.

Nije poznato hoće li ovo utjecati na promjenu cijelog sustava kupovine ulaznica jer ovo nije samo jedan primjer ovakve nepravde.