Počinje Adria Summer Festival u Medulinu!
20. srpnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Počinje Adria Summer Festival u Medulinu!

Približili smo se samom vrhuncu ljeta a time i još jednom izdanju ADRIA SUMMER FESTIVALA!  

Sada već nezaobilazna destinacija za najbolju ljetnu zabavu, medulinska pozornica postala je mjesto na kojem se viđaju najveća imena iz cijele regije! Dva dana festivala održat će se na već provjerenoj lokaciji u blizini centra Medulina – na platou kraj starog vjetromlina, neposredno uz morsku obalu.

Podsjećamo da će u petak, 20.07.2018., prvi dan festivala sada već po običaju obilježiti urbani ritmovi. Posjetitelji će moći uživati u vrhunskom glazbenom programu uz rokerski LET3, splitski TBF i beogradski S.A.R.S.  A kao poseban gost večeri na pozornici će posjetiteljima osmijeh na lice izmamiti svima omiljeni Todor.

Drugi dan, subota 21.07.2018., legendarni pop-rock izvođači, miljenici publike koji već desetljećima pune koncertne dvorane na našim prostorima, zavladat će medulinskom pozornicom. Plavi Orkestar, Željko Joksimović i Tonči Huljić sa Madre Badessom, preuzeli su odgovornost da sve posjetitelje koji te večeri dođu na medulinsku rivu nagrade svojim najvećim hitovima. Obje večeri publiku će zagrijavati dobro poznati istarski DJ Nikola Z Kukurini a voditeljsku palicu držat će Mario Petreković, poznatiji kao Asistent Dado!

PETAK, 20.07.
21.30 LET3
23.30 TBF
01.45 S.A.R.S.

SUBOTA, 21.07.
21.30 TONČI HULJIĆ  & MADRE BADESSA
23.30 PLAVI ORKESTAR
01.45 ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

Od dodatnih informacija ističemo da je sa Taxi službom u Medulinu dogovoren prijevoz za Pulu po cijeni od 20,00 kn po osobi. A za sve koji dolaze osobnim automobilima  naglašavamo da će parking biti moguć na parkirnom prostoru ispred LIDL-a, PLODINA te uz desnu stranu kolnika. Za sve one koji dobro poznaju okolicu Medulina predlažemo dolazak od strane Ližnjana i Šišana, te parking na području oko crkve kako bi izbjegli gužvu i duža čekanja.

Ulaznice za Adria Summer Festival dostupne su u pretprodaji u sustavu Eventima i Ticketshopa po cijeni od 80,00 kn – petak, 20.07., 100,00 kn – subota, 21.07., te 150,00 kn za oba dana.

Foto: Vuk Nenezić