Krešo Bengalka kao Hitman u potpuno novom singlu i spotu “Otpor”
11. listopada 2018.
Music Box (10076 Članci)
Podijeli

Krešo Bengalka kao Hitman u potpuno novom singlu i spotu “Otpor”

Prvak tvrdog đira, splitski reper Krešo Bengalka objavio je novi singl pod imenom „Otpor“, a s kojim najavljuje novi studijski album kojeg će objaviti za Menart. 

„Pjesma dočarava atmosferu u kojoj se pojedinac mora predati jačoj ideji odnosno svim vrjednijim okolnostima modernog života. Tekst pjesme sam pisao u trenutku emocionalnog sloma, a glazbu sam skladao u vrijeme kad sam bio psihički najstabilniji što je na koncu ispao jako zanimljiv spoj. Najveći naglasak u pjesmi je na odrastanju i emocionalnom sazrijevanju kao bitnom faktoru životnog ciklusa.“ – izjavio je splitski reper i prvak tvrdog đira.

Autor teksta, glazbe i aranžmana je sam Krešo Bengalka, pravim imenom – Krešo Kulašin, za solažu na gitari zaslužan je Mario Civadelić iz grupe Best, a za prateće vokale Krešina mama Jadranka koja je članica ženske klape Salona. Pjesma je snimana u Krešinom kućnom studiju, a za završnu obradu zvuka pobrinuo se Vedran Zenzerović – Vrh.

Za istoimenu pjesmu snimljen je i video broj čiji je autor Vojan Koceić, a snimatelj Milan Latković. U spotu se pojavljuje i Gabrijela Periš, prošlogodišnja Miss Adriatic Hrvatske, od ranije poznata iz Krešinih spotova.

Rap glazbenik iz Splita, kroničar priča s ulice s desetljetnim stažom, iza sebe ima dva studijska albuma („Finale“ i „Split ZOO“), a pjesma „Otpor“ je uvodni singl za nadolazeći novi album koji će biti objavljen sredinom 2019. godine.

Foto: Vojan Koceić