Šajeta i klapa Flumen zajedno u pjesmi “Nonić i nona”
21. srpnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Šajeta i klapa Flumen zajedno u pjesmi “Nonić i nona”

Ljeto i šum mora uvijek u čovjeku budi bar malo nostalgije,  a baš takvo raspoloženje u stihove i glazbu, u pjesmi ”Nonić i nona”, prenio je autor teksta i glazbe, Dalibor Hamar.  

Uz Šajetin prepoznatljiv način izvođenja pjesme i odličnu izvedbu klape Flumen iz Rijeke, pjesma ”Nonić i nona” sigurno će doprijeti do slušatelja.

Klapa Flumen je klapa koja dolazi iz Rijeke, a njeguje tradicionalnu klapsku pjesmu i acapella pjevanje. Prije dvije godine klapa je na Grobničkoj Skali osvojila treću nagradu publike s pjesmom “Procvitala suva grana” te je dva puta osvojila nagradu “Brkica” na festivalu KIK u Buzetu. Također, klapa je ove godine izborila nastup u finalnoj večeri Festivala dalmatinskih klapa u Omišu.

Ovoj snažnoj pjevačkoj ekipi u aranžiranju pjesme su se pridružili Olja Dešić i Siniša Žigrović, dok su Šajetin dio aranžirali Matko Basara i Olja Dešić. Na gitari im se pridružio Ivan Pešut, a harmoniku i bas gitaru je svirao Olja Dešić. Miks i mastering pjesme napravljen je u riječkom studiju Maraton, a klavijaturu i programiranje je napravio Matko Basara.

Foto: Petar Kürschner