Moondance festival spreman za novo izdanje! Pogledajte line up po danima!
24. srpnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Moondance festival spreman za novo izdanje! Pogledajte line up po danima!

Moondance festival objavljuje line up po danima, kompletiran s regionalnim izvođačima, te nove informacije o dnevnim i grupnim ulaznicama!

Prvu večer festivala, u četvrtak 9. kolovoza od 21 sat na pozornici kule Kamerlengo u Trogiru nastupit će već najavljeni headlineri Eduardo De La Calle, Francesco Tristano live i KiNK live. Kao uvod u prvu večer nastupit će Bebetto, Jan Kinčl, Juri Paik, Tome R i Pero FullHouse.

Drugu večer podij će zagrijati Avoid, Filip Xavi, Ivan Komlinović live, DJ Jock, Edy C i Skeptik, nakon kojih slijede headlineri Rødhåd, Radio Slave i Monoloc live. Uvertiru u finalnu večer, 11. kolovoza u suradnji s berlinskim Tresorom, prije nastupa headlinera Jonasa Koppa, K – Handa, The Analogue Cops-a live i Handmadea odradit će talijanski duo Steve Murphy i DJ Octopus.

Organizatori festivala ističu da je danas počela prodaja dnevnih i grupnih regionalnih ulaznica po posebnim cijenama! Dnevne ulaznice za posjetitelje iz regije u pretprodaji koštaju: Četvrtak (9.8.) – 130 KN, petak (10.8.) – 180 KN i subota (11.8.) – 130 KN!

Grupne ulaznice dolaze u paketu (4 kupljene + 1 gratis), koštaju 249 KN i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice možete kupiti putem stranice Ticketshop.hr.

Dobitnik dvije Ambasador nagrade za najbolji hrvatski festival elektronske glazbe 2016. i 2017. godine, Moondance, san je svakog pravog ljubitelja techna. U tri festivalske večeri nastupit će neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog techna i najnovijih trendova u podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna, pa sve do sirovog i moćnog groovea, povezujući prošlost i budućnost.

Ovaj savršeni spoj beskompromisnog techna i fantastične lokacije razlog je što se Moondance u dosadašnjih pet izdanja lansirao u neslućene visine i što je ucrtan na techno kartu svakog pravog ljubitelja ovog žanra. Iako će ovogodišnje izdanje biti najveće do sada, organizatori će se potruditi da zadrže svoju prepoznatljivu intimnu i opuštenu atmosferu po kojoj je festival poznat. Zidovima tvrđave Kamerlango odzvanjaju mračni, duboki, hipnotični zvukovi, stvarajući jedinstvenu emocionalnu vibraciju. Svaki detalj je pažljivo oblikovan – od vrhunskog razglasa, rasvjete, vizualnih instalacija sve do ljubaznog osoblja. Ono što je zanimljivo pored opuštene, demokratske atmosfere, jedinstvene među elektronskim festivalima, jest da na Moondanceu VIP prostor uopće ne postoji!

Cijene ulaznica održavaju se prihvatljivima kako bi se osiguralo da Moondance bude dostupan svima. Moondance fanovi mogu uživati u čistoj energiji i kreativnosti techno DJ-a i umjetnika koji nastupaju uživo s “hrpama uređaja”, pružajući jedinstveno iskustvo koje briše granice između koncerta i plesnog događaja.