The Bambi Molesters odlaze u povijest! Oprostili se od publike putem FB-a!
25. srpnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

The Bambi Molesters odlaze u povijest! Oprostili se od publike putem FB-a!

Najbolji hrvatski glazbeni projekt i kako mi to znamo reći, najbolji hrvatski izvozni proizvod, The Bambi Molesters, surf rockeri koji su svojom glazbom osvojili svijet, koji su svirali na turneji R.E.M.-a, oprostili su se od publike.

Vijest koja je rastužila obožavatelje objavljena je u ponedjeljak navečer na službenoj Facebook stranici benda:

“Dragi svi, s našom novom pjesmom “Last Summer Song” htjeli bismo se pozdraviti i reći da je naše uzbudljivo putovanje s The Bambi Molesters završilo. Svim dragim prijateljima i r’n’r braći i sestrama s kojima smo se zabavljali sve ove godine želimo reći jedno veliko HVALA i doviđenja u nekom malom klubu. Dečkima iz grupe The Strange želimo puno uspješnih koncerata. Dinko, Lada, Hrvoje  la pa-pa”, stoji u objavi na Facebooku.

Dobitnici sedam Porina, sisački surferi, glazbenici koji su završili na 12. mjestu Amazona sa zadnjim studijskim albumom “As The Dark Wave Swells”, sa svojom glazbom osvojili su brojne britanske i američke radijske postaje, ali i cijenjene svjetske glazbene časopise koji su o njima pisali samo u superlativima.

Uspio sam ih pogledati jednom u životu i to na INmusic festivalu, ako se ne varam 2011. godine. Neponovljivo iskustvo. Hvala ekipa, hvala The Bambi Molesters, hvala na nevjerojatnoj glazbi.