Sonus festival 2018: 5 dana, 5 noći, nulti dan, boat partiji, afterpartiji…
27. srpnja 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Sonus festival 2018: 5 dana, 5 noći, nulti dan, boat partiji, afterpartiji…

Organizatori Sonus festivala  objavili su raspored  i program 6. izdanja, prema izboru fanova najboljeg hrvatskog festivala.

Od 19. kolovoza do 24. kolovoza, tijekom pet dana i pet noći, u tri kluba na plaži Zrće, nastupit će više od 60 imena svjetske elektroničke scene i regionalnih DJ snaga. Sonus je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18. kolovoza po prvi puta održati u NOA Beach klubu.  Za glazbeni program na specijalnom otvaranju festivala bit će zadužena svjetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom.

Uz regularni program, održat će se i pet boat partija na brodovima koji će svaki dan festivala isplovljavati na Jadransko more i pružiti posjetiteljima jedinstveno iskustvo uživanja u najkvalitetnijoj elektronskoj glazbi u prelijepoj prirodi, uz Enza Siragusu, D’Julz-a, Peggy Gou, Konstantina te Valentina Kanzyanija i Ian F-a.

Za vrijeme festivala održat će se i dva afterpartija, u utorak 21. kolovoza uz Dixona I Richie Hawtina te već tradicionalni, after zatvaranja, na kojem će nastupiti Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, Rhadoo, Binh i Digby.

Za one najizdržljivije, za sam kraj festivala, u petak 24. kolovoza navečer, ekipa “Keep on dancing” imat će party u novaljskom klubu Cocomo.

Na ovogodišnjem Sonusu, posjetitelji će moći plesati uz setove Solomuna, Maceo Plexa, Marca Carole, Loco Dicea, Svena Vätha, Richiea Hawtina, Ricarda Villalobosa, Jamieja Jonesa, Setha Troxlera, Adriatique, Âme DJ-a, Dixona, Peggy Gou, Rødhåda, Pan-Pota, Charlotte De Witte, Nastie, Amelie Lens, Adama Beyeraa, Recondite-a, The Martinez Brothersa, Tale Of Us i mnogih drugih.

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije festivalske ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 670 kuna (€90), putem online shopova Entrio.hr Ticketshop.hr.

Ulaznice za boat partije https://goo.gl/sZPPqQ

Ulaznice za nulti dan – preparty 18.08. https://goo.gl/MerBTb

Foto: Felix Hohagen Photography