Marija Žeželj nastavlja s predstavljanjem pop poslastica – poslušajte “All The Girls”!
30. srpnja 2018.
Music Box (6865 Članci)
Podijeli

Marija Žeželj nastavlja s predstavljanjem pop poslastica – poslušajte “All The Girls”!

Nema niti 20 godina, a već je osvojila srca mladih u regiji, ali i šire. Godinu dana nakon debi singla „Dance Like Nobody’s Watching“, Marija Žeželj je predstavila novi singl „All The Girls“.

Svojom plesnom melodijom i riječima pjesma je posvećena svim djevojkama širom svijeta, uz snažnu poruku da ne gube ponos i da se zauzmu za sebe. Svojim YouTube videima uvijek se trudila poslati snažnu poruku za svoje pratitelje, a u njezinom slučaju isto vrijedi i za pjesmu. Tako i pjesmom progovara o temama poput vršnjačkog nasilja i utječe na svoje mnogobrojne obožavatelje.

Produkciju na ovom singlu potpisuju Andreas&Nicola, dvojac koji stoji iza brenda Popmaché. S Marijom su već surađivali i to na njezina prva dva singla – „Dance Like Nobody’s Watching“ i „Louder Than A Drum“.

Osim što stvara hitove, Marija je postala poznata po svojim vlogovima, ali i modelingu. Sve oči bile su uprte u nju u trenutku kad je s prijateljicom napravila obradu pjesme „Love Yourself“ Justina Biebera. Njezin prvi singl osvojio je i stare i mlade, a nije se skidao s trending liste na YouTubeu.  Vrijeme koje je prolazilo između singlova Marija je iskoristila kako bi dovršila svoje srednjoškolsko obrazovanje, no nije nedostajalo niti glazbenih izleta. Nastupala je na dodjeli glazbenih nagrada Austrian Amadeus, osvojila nagradu za najbolju R&B pjesmu na regionalnoj MTS Vision dodjeli nagrada. Kraj prošle godine zaokružila je i dolaskom na listu „100 najljepših lica 2017.“

Foto: Igor Čvoro