Velikim tulumom na Splitskoj Rivi u čast Dini Dvorniku počinje drugi Aj Cha festival!
3. kolovoza 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Velikim tulumom na Splitskoj Rivi u čast Dini Dvorniku počinje drugi Aj Cha festival!

Drugi Aj Cha festival posvećen Dini Dvorniku dosad je već najavio velike koncerte Psihomodo Popa na Bedemu Cornaro 17. kolovoza i koncert Dubioze Kolektiv na Starom Hajdukovom igralištu dan kasnije, 18. kolovoza, a festival će službeno biti otvoren velikim tulumom na Splitskoj Rivi 16. kolovoza!

Veliki besplatni Dinin party najavljen je za 16. kolovoza ove godine od 21 sat na Splitskoj Rivi u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita. Na partyju će nastupiti Noa & Funkblasters koji će svirati Dinine hitove, ali i funk klasike, dok će nakon njih DJ Tabu – keeper of the groove nastaviti tulum do dugo u noć. Grad Split će tako još jednom poslati poruku da svog kralja funka nikada neće zaboraviti te da njegova glazba zauvijek živi s nama. Ove godine se obilježava 10. godišnjica Dinine smrti, a Splićani će skupa s njegovim dragim kolegama drugu godinu zaredom odati počast jednom od naših najvećih glazbenika velikim tulumom kakvog Dino i zaslužuje.

Nakon tuluma na Rivi organiziran je i party brod koji s Rive kreće u 1 sat iza ponoći, a nastupit će DJ Maminho, Dinin dragi prijatelj. Za party boat bit će ograničen broj od 150 ulaznica, a ulaznice će biti puštene u prodaju za nekoliko dana.

Ulaznice za koncerte Psihomodo Popa i Dubioze Kolektiv možete nabaviti putem sustava Eventim.hr, Ticketshop.hr, croatia-tickets.com i na nji