Vanna objavila spot za novu pjesmu “Kriva nota” kojom najavljuje album
23. svibnja 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Vanna objavila spot za novu pjesmu “Kriva nota” kojom najavljuje album

“Kriva nota” naziv je aktualnog singla pjevačice Vanne za koji je sama napisala stihove i glazbu te time nastavila uspješan niz novijih kantautorskih pjesama kojima nalazi put do vjernih poklonika svoje glazbe, a istodobno uspijeva zaokupiti pažnju i sasvim nove publike, što je u današnjim uvjetima hiperprodukcije veliki izazov.

„Biti tema nečije pjesme, znati da nekome ne daš mira u tolikoj mjeri da ti posveti pjesmu može biti jako zabavno i laskavo, pogotovo ako je u dobrom kontekstu. Tako se i ja u svojim pjesmama trudim doticati nekih tema koje nisu prečesto opjevane, naći neku zgodnu nekorištenu rimu da publici ponudim nešto drugačije i svježe“, kaže Vanna o novoj pjesmi za koju je glazbeni producent Goran Kovačić osmislio sjajan aranžman, proniknuvši u autoričinu viziju atmosfere pjesme. Redatelj Darijo Lepoglavec zaslužan je za videospot u kojemu se Vanni pridružuje i vrhunski plesač te koreograf njenog koncertnog spektakla u Areni Zagreb Alen Sesartić s plesnom partnericom Lanom Antunović.

“Kriva nota” naći će se s hitovima “Puna memorija”, “Pjesma o tebi”, “Želja” te još nekoliko neobjavljenih pjesama na Vanninom novom studijskom albumu koji očekujemo krajem ove godine u izdanju diskografske kuće Croatia Records. Velika novost je da Vanna prvi put autorski potpisuje sve pjesme s albuma što ga izdvaja od svih njenih do sada objavljenih nosača zvuka. Ta činjenica nudi publici jedinstvenu priliku zaviriti u, glazbom izneseno, intimno promišljanje pjevačice i autorice koja je svojim vanserijskim vokalom i bezvremenskim hitovima obilježila povijest hrvatske glazbe.

Foto: Danijel Brezak