Ovog vikenda 3. BeerYard festival u dvorištu Močvare
31. kolovoza 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ovog vikenda 3. BeerYard festival u dvorištu Močvare

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem trećem izdanju održava se ovu subotu, 1.9.2018., u velikom dvorištu Močvare, na već poznatoj lokaciji na kojoj su održana prva dva festivalska izdanja. 

#DoživiHmelj priča ostaje ista; dovode poznate i manje poznate domaće pivovare, odlične strane pivovare, street food objekte te beskompromisne, široj publici relativno nepoznate, nezavisne bendove različitih glazbenih žanrova.

Činjenica je da craft groznica traje i dalje jer se broj ljubitelja craft piva povećava, a ponuda domaćih craftova je sve kvalitetnija i obilnija. Slična stvar se događa i u susjednim zemljama, što je samo dodatni plus cijelom craft pokretu na ovim prostorima. BeerYard festival nije klasičan pivski festival, to je festival za beer geekove, istinske i beskompromisne pivoljupce kojima tradicionalna komercijalna piva nisu ukusna, te ostajemo pri svojoj filozofiji kojoj je cilj ljudima približiti svijet craft pivarstva te pokazati zašto je nezavisno pivarstvo u svakom pogledu superiornije od masovnog industrijskog, stoga će i ove godine većina pivara osobno predstavljati svoje proizvode i svatko će im na licu mjesta moći postaviti bilo kakva pitanja.

Glazbeni dio festivala i ove će godine ponuditi odlične nezavisne bendove različitih glazbenih usmjerenja, u dvorištu Jedinstva od 19:00 sati nastupaju energični hardcore punkeri Stronghold, koji su između ostalog nastupali sa Sick Of It All i Agnostic Frontom, “najveća tajna hrvatskog indie rocka” Sleepyheads koji su svirali u većini zagrebačkih klubova i do sada stekla zavidan broj publike, psihodelični rockeri Killed A Fox, dio House of Pablo kolektiva koji rade na novom studijskom izdanju pa zasigurno možemo očekivati i neke nove pjesme da nam predstave i horror pop punk trio Saučešće , bend sastavljen od članova Mašinka, Frakture Mozga i Pičke Vrište.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u prodaji su na svim prodajnim mjestima Ticketshopa  i preko njihovog on-line servisa, a mogu se kupiti još u Rockmarku, Dirty Old Shopu i Valhalla beer baru. Cijena ulaznica ostaje nepromijenjena do 31.8., a na dan festivala 1.9. cijena ulaznica će biti 50 kuna. 

Foto: Ilustracija