Bogati listopad u klubu Boogaloo uz TBF, Opću Opasnost, Georgea Morela i Aerodrom
15. rujna 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Bogati listopad u klubu Boogaloo uz TBF, Opću Opasnost, Georgea Morela i Aerodrom

Koncertni listopad u Zagrebu će biti i u znaku kluba Boogaloo koji je pripemio bogat program na početku nove jesenske sezone.

U petak 5.10. u Boogaloo dolazi najpoznatija splitska hip-hop grupa TBF  poznata po mnogim hitovima koje slušamo već godinama kao što su „Uvik kontra“, „Pozitivan stav“, „Nostalgična“, „Veseljko“, „Mater“, „Fantastična“, „Grad spava“, „Genije“ i mnoge druge..

Nakon otvorenja sezone i TBF-a u petak 19.10. u Boogaloou će nastupiti najpoznatija slavonska rock’n’roll grupa Opća opasnost, a odmah nakon u maloj dvorani rock gitare zamijenit će legenda svjetske house scene DJ George Morel iz Miamija. Nakon 26 godina karijere, pet studijskih albuma i nebrojenih hitova, Pero, Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani razveselit će zagrebačku publiku hitovima poput „Jednom kad noć“, „Pobjego sam“, „Tvoje ime čuvam“ te ostale.

Iza tri desetljeća duge karijere većina ljudi vjerojatno zna tko je George Morel. DJ iz Miamija inspirirao je čitave generacije da se „otpuste“ i uživaju u plesu na njegove ritmove. Pokazao je što znači biti uspješan DJ i producent te se pretvorio u ikonu industrije u kroz taj proces. Među ženskom populacijom poznat je i kao „najzgodniji DJ“.

Pred sam kraj listopada u subotu 27.10. očekuje nas nastup Jurice Pađena i Aerodroma uz mnogobrojne legendarne hitove Azre i Aerodroma kojima će nas podsjetit na „zlatno doba novog vala“. “Kad misli mi vrludaju”, “Stavi pravu stvar”, “Tvoje lice”, “Obična ljubavna pjesma”, “Digni me visoko”, “24 sata”, “Fratello” i „Kava“ samo su neki od bezvremenskih hitova kultnog zagrebačkog benda koji je nedavno izdao i novi singl „Titanik“.

Ulaznice za koncert TBF-a 5.10. i Opće opasnosti 19.10. već su u prodaji po early bird cijeni od 80 kuna i mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, Entria, Dirty old shopu, Rockmarku i na blagajni kluba Boogaloo, koja radi svakim danom od 10 do 16 sati.

Foto: Nikola Knežević