Maja Posavec ovog tjedna u svojem rodnom Đakovu!
4. listopada 2018.
Music Box (4821 Članci)
Podijeli

Maja Posavec ovog tjedna u svojem rodnom Đakovu!

Maja Posavec, glumica i glazbenica iz Đakova ovim koncertom predstavlja svoj autorski album “Kada ne bih imala strah” koji je objavila u proljeće 2018., a koji je dobio izvrsne kritike od strane glazbenika i kritičara.

Uz pratnju benda Hotel, kojeg čine vrhunski jazz gitarist Ivan Kapec na gitari, Damir Mihaljević na bubnjevima, Marino Vinja na bas gitari te Franjo Klinar na klavijturama, Maja na jedinstven način donosi glazbeno scenski cabaret u kojem iznosi svoje pjesme kako one s novog albuma tako i one koje je pjevala u grupi Detour.

RECENZIJA: Maja Posavec: “Kada ne bih imala strah” – zaljubio sam se!

Maja  je iznimno cijenjena kazališna glumica i pjevačica, a od brojnih nagrada izdvajamo Porina za najbolju vokalnu suradnju s Nenom Belanom, Porina za najbolji pop album s grupom Detour, nagradu hrvatskog glumišta, zatim nagradu za najbolju glumicu na Danima hrvatskog filma, za najbolju sporednu ulogu na Naj naj festivalu te nagradu Ivo Fici za najbolju mladu glumicu iza svoj glazbeni životni put osvajala je i nagrade Porin.

Sa svim tim epitetima dolazi u svoje rodno Đakovo gdje će nastupiti u Centru za kulturu Đakovo,  ovoga petka s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 20 kn, a mogu se kupiti na dan koncerta u 16.00h i rezervirati na broj 099/8295-310.

Foto: Nikola Knežević