“A Star Is Born” remake u kinima! Objavljen i popratni soundtrack Lady Gage i Bradley Coopera!
5. listopada 2018.
Music Box (8384 Članci)
Podijeli

“A Star Is Born” remake u kinima! Objavljen i popratni soundtrack Lady Gage i Bradley Coopera!

Lady Gaga i Bradley Cooper predstavili su soundtrack dugoočekivanog filma „A Star Is Born“! Talentirani je dvojac surađivao je na istoimenom albumu na kojem se našlo čak 19 pjesama i 15 dijaloga.

Lady Gaga i Bradley Cooper predstavili su doista jedinstven album – soundtrack za dugoočekivani film „A Star Is Born“, koji je ujedno i Cooperov redateljski debi. Na albumu su surađivali producenti i tekstopisci Benjamin Rice (Lady Gaga, Selena Gomez, 5th Harmony), Mark Ronson (Paul McCartney, Bruno Mars, Amy Winehouse), Andrew Wyatt (Liam Gallagher, Lorde), Julia Michaels (Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato) i Justin Tranter (Linkin Park, Fifth Harmony, Maroon 5). Na albumu se našlo 15 dijaloga i 19 pjesama, od kojih smo jednu već imali priliku poslušati. Riječ je o pjesmi naziva „Shallow“ koju izvode Cooper i Gaga. Produkciju potpisuju Lady Gaga i Benjamin Rice., a mnogi joj mediji već predviđaju nominaciju za Oscara (Variety, USA Today, Vox).

„Shallow“ na YouTubeu prati prikladan video koji se sastoji od isječaka iz filma. Video je do sad pregledan 13 milijuna i trenutno je treći najgledaniji video u Hrvatskoj:

Bradley Cooper ovaj će film pamtiti i kao svoj pjevački debi, a za Vogue časopis je izjavio kako je Lady Gaga zaslužna za to. „Ona me naučila kako da vjerujem u sebe“, rekao je. Ništa manje komplimenata nije imala ni poznata pjevačica – „Oduševio me njegov glas. On pjeva iz duše. Doista me očarala strast koju je uložio u ovaj film i glazbu.“ rekla je u emisiji The Graham Norton Show.

„A Star Is Born“ prati priču glazbenika Jacksona Mainea (Cooper) i pjevačice Ally (Gaga) i njihov odnos na pozornici i izvan nje. Bradley Cooper je za ovu ulogu naučio svirati gitar i klavir, a jednom je prilikom izjavio kako je svoj lik temeljio na Eddieju Vedderu, pjevaču grunge benda Pearl Jam. Ovo je treći remake istoimenog filma koji je snimljen 1937. godine, a poseban je i po tome što je prvi visokobudžetni film u kojem Lady Gaga ima glavnu ulogu.

„A Star Is Born“ OST – popis pjesama:
Intro
„Black Eyes“
Somewhere Over The Rainbow
Fabulous French
„La Vie En Rose“
I’ll Wait For You
„Maybe It’s Time“
Parking Lot
„Out Of Time“
„Alibi“
Trust Me
„Shallow“
First Stop, Arizona
„Music To My Eyes“
„Diggin’ My Grave“
I Love You
„Always Remember Us This Way“
Unbelievable
How Do You Hear It
„Look What I Found“
Memphis
„Heal Me“
„I Don’t Know What Love Is“
„Is That Alright?“
SNL
„Why Did You Do That?“
„Hair Body Face“
Scene 98
„Before I Cry“
„Too Far Gone“
Twelve Notes
„Ill Never Love Again (Film Version)“
„Ill Never Love Again (Extended Version)“