Lady Gaga objavila novi singl i spot sa soundtracka filma “A Star Is Born”
8. listopada 2018.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Lady Gaga objavila novi singl i spot sa soundtracka filma “A Star Is Born”

“Look What I Found” je novi singl Lady Gage koji  je skinut sa soundtracka filma “A Star Is Born”, a koji je ovih dana dostupan i u hrvatskim kinima.

Pjesmu su napisali Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson, DJ White Shadow, Lukas Nelson i Aaron Raitiere, a producirali su je Gaga, Nilan, Monson i DJ White Shadow. Riječi pjesme smo mogli vidjeti još u traileru za film “A Star Is Born” gdje ih Lady Gaga zapisuje na papir u restoranu.

Inače, na soundtracku su surađivali producenti i tekstopisci Benjamin Rice (Lady Gaga, Selena Gomez, 5th Harmony), Mark Ronson (Paul McCartney, Bruno Mars, Amy Winehouse), Andrew Wyatt (Liam Gallagher, Lorde), Julia Michaels (Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato) i Justin Tranter (Linkin Park, Fifth Harmony, Maroon 5). Na albumu se našlo 15 dijaloga i 19 pjesama, od kojih smo jednu već imali priliku poslušati. Riječ je o pjesmi naziva „Shallow“ koju izvode Cooper i Gaga. Produkciju potpisuju Lady Gaga i Benjamin Rice., a mnogi joj mediji već predviđaju nominaciju za Oscara (Variety, USA Today, Vox).

„A Star Is Born“ prati priču glazbenika Jacksona Mainea (Cooper) i pjevačice Ally (Gaga) i njihov odnos na pozornici i izvan nje. Bradley Cooper je za ovu ulogu naučio svirati gitar i klavir, a jednom je prilikom izjavio kako je svoj lik temeljio na Eddieju Vedderu, pjevaču grunge benda Pearl Jam. Ovo je treći remake istoimenog filma koji je snimljen 1937. godine, a poseban je i po tome što je prvi visokobudžetni film u kojem Lady Gaga ima glavnu ulogu.