The Garden Resort u Tisnom najavio novi ljetni projekt – Applebum: The Beach Beyond festival
10. listopada 2018.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

The Garden Resort u Tisnom najavio novi ljetni projekt – Applebum: The Beach Beyond festival

The Garden Resort u Tisnom ugostit će Applebum i pet dana ispunjenih urbanom, soul i elektronskom glazbom.

Applebum, organizatori iz UK-a, postaju najnoviji dodatak obitelji u The Garden Resortu u Tisnom, donoseći energiju i zarazni entuzijazam za urbanu, soul i elektronsku glazbu od  18. do 22. srpnja 2019.

Applebum: The Beach Beyond je novi festivalski projekt koji je spoj umova iza zimskog događaja Rise Festival, Soundwavea – kultnog događaja u The Gardenu i UK klupskog branda Applebum.

The Beach Beyond je skriveni glazbeni raj koji se smjestio na jadranskoj obali, u Tisnom, a prekrasno more, sunčani dani i zvjezdane noći ugostit će pravo glazbeno slavlje na idiličnom i intimnom mjestu, donoseći pregršt plesa po danu, pod zvjezdanim nebom i na nezaboravnim brodovima.

Noah Ball, suosnivač Soundwavea: “Nakon deset nevjerojatnih ljeta, Soundwave je otišao iz Tisnog, a zadnje izdanje je bilo jedno od najboljih u cijeloj našoj povijesti i fantastično je zatvorilo cijelo poglavlje brenda. Nakon što smo podarili neke od najboljih trenutaka u The Gardenu, Soundwave predaje palicu novom valu kreativaca i želi dobrodošlicu Applebumu, promoterima iz UK-a, koji u prekrasno Tisno donose novu energiju, talent i ideje.”

 Poznati po tome da su jedan od najvećih hip-hop i R&B tuluma u UK-u, Applebum su pokrenula dva prijatelja koji gaje veliku ljubav prema hip-hopu i legendarnoj grupi A Tribe Called Quest iz SAD-a. Ime Applebum se veže uz jednu od njihovih najpoznatijih pjesama, a isto kao ATCQ i Applebum ekipa kao osnovu ima zabavu, slobodu, pozitivu i znanje. Uzbudljivo novo poglavlje koje donose u The Garden Resort u Tisno bit će samo još jedan iskaz privrženosti omiljenom žanru.

S cijelom zajednicom istomišljenika, ovaj događaj će ujediniti glazbenike, umjetnike i putnike, kako bi inspirirao nove povezanosti između generacija koje znaju da je suradnja kralj, zajednica je ključ i “mi” dolazi puno prije “ja”. Aktivno promovirajući dijeljenje znanja i vještina, Applebum: The Beach Beyond omogućit će mjesto za učenje, doprinos i stvaranje, s tečajevima, predavanjima i pop-up studijem na festivalskoj lokaciji.

Ovo je intimno i epsko putovanje istraživanja, otkrivanja novih talenata iz sfere glazbe, umjetnosti i kulture. Tu je osjećaj otkrivanja novog omiljenog umjetnika sparen s ponovnim otkrivanjem nostalgičnih zvukova prošlosti. Mjesto je to gdje se novim talentima daje platforma uz već poznate umjetnike i gdje se posjetitelji osjećaju kao dio nečeg posebnog od samog početka, u inspirativnom okruženju.

 

Jordan Hallpike, Applebum suosnivač:  “Applebum je uvijek označavao slavlje glazbe i izvođača koje volimo. Organiziramo naše događaje po cijelom UK-u već nekoliko godina i uvijek nam je san bio napraviti festival koji pokazuje našu strast i kreativnost. Kada se pokazala prilika da surađujemo s Noahom i The Garden timom, zgrabili smo ju. Velika je čast biti u društvu imena poput Defected, Love International, Hospitality i SunceBeat, a planiramo odati počast i Soundwaveu dovodeći neke od najomiljenijih umjetnika. Uskoro ćemo objaviti i prva imena.”

Applebum: The Beach Beyond je puno više od odmora, to je iskustvo u kojem su prekrasna obala i priroda podloga za zabavu, slobodu i prijateljstvo. Mjesto je to gdje je najteža odluka da li plesati cijeli dan ili plivati u kristalno čistom moru, a ples pod zvijezdama do ranog jutra postaje ritual. Pripremite se za mjesto gdje su istinski zaljubljenici u glazbu, umjetnost i kulturu ohrabreni da uvijek idu korak dalje kako bi pokazali što umiju i omogućili prekrasno glazbeno putovanje, pa neka se glazba i magija dogode na Applebum: The Beach Beyond.