Maja Posavec poput Lize Minelli u spotu za novi singl “Nećemo se naći”
15. listopada 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Maja Posavec poput Lize Minelli u spotu za novi singl “Nećemo se naći”

Novi singl Maje Posavec “Nećemo se naći” šesta je pjesma s njezina prvog albuma “Kada ne bih imala strah”. koji je izašao u travnju ove godine.

Kao i ostale pjesame na albumu “Nećemo se naći” autorski i glazbeno potpisije Maja Posavec, a za aranžman bio je zadužen Višeslav Laboš. Istovremeno sa singlom vani je i spot Darka Kušlana u kojem uz Maju glumi i Petar Cvirn. Snimatelj je bio Damian Nenadić, a za montažu je bila zadužena Sandra Bastašić.

O novom singlu Maja kaže: “Kada me pitaju da predstavim pjesmu, uvijek me iznenadi kako često, gotovo uvijek pišem o odnosima. Na Nećemo se naći događa se jedna podtema, a to je odrastanje. Svi nešto ili nekog prerastemo, i onda idemo dalje, u Svemiru je neko drugo vrijeme.” – kaže Maja i predstavlja ekipu koja je radila na njemu: – Pjesma će biti finalni singl sa albuma. Aranžman za klavir je radio moj prijetelj Karlo Hubak, klavirist i dirigent, s kojim sam surađivala na Pijanom pilotu na Detourovom albumu “A što ak ja”, a na ovom smo radili zajedno i pjesmu Tiho. Obje pjesme imaju nešto kazališnog u sebi. One predstvaljaju cabaret moment u kojem ja želim biti kao Liza Minnelli. 

Kako je ovo posljednji singl s albuma Maja je svoj prvijenac “Kada ne bih imala strah” odlučila čitav staviti na You Tube.
“Želim da bude dostupan. Jedan dio albuma publika je mogla čuti kroz singlove, no zajdno sa ostalim pjesmama album je zaokružen u jedan cjeloviti koncept. I sama volim slušati albume od početka do kraja, i volim istraživati glazbu na Youtubu 🙂

A Maja je i koncertno izrazito aktivna: “Nedavno smo održali koncert u mom rodnom Đakovu, na pozornici na kojoj sam praktički odrasla. 22.studenog je Vintage, Zagreb. Koncertima predstavljam svoj album ali i svoj bend, bend Hotel. Imali smo svoj prvi veliki koncert u Lisinskom,u svibnju .Publika i kritika su jako lijepo reagirali na nas, a i nama se svidjelo. U bendu su Ivan Kapec na gitari, Vinja Marino na bassu, Damir Mihaljević na bubnjevima i Franjo Klinar na kalvijaturama. Sviramo cijeli album,  plus neke nove ali i neke stare stvari. Koncept koncerta u našem slučaju je podložan promjenama, mijenjamo se od pjesme do prostora, u jednom trenu smo intimnoj atmosferi kazališta a u drugom na rock koncertu. Veselimo se Vintageu i zagrebačkoj publici.