VIDEO: Kad čuješ Krankšvester, zatresi guz!
16. listopada 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

VIDEO: Kad čuješ Krankšvester, zatresi guz!

Ususret velikom koncertu u Domu sportova u subotu 27. listopada, dvojac Krakšvester objavio je spot za novi singl “Zatresi guz”.

Skinut s uratka “Krankšvester IV” kao šesti singl i spot za “Zatresi guz” pridružuje se uspješnicama s albuma i kreće u osvajanje interneta.

“Ovaj spot govori o geopolitičkom i geostrateškom položaju Hrvatske. Govori o važnosti misli pojedinca u klimi jednoumlja. Govori o čovjeku i njegovoj težnji da post… Sori, ne, to nije ovaj spot. Ovaj spot govori o čobanima u striptiz klubu”, poručuje Krankšvester.

Nakon potpisnih singlova “Šta ti znaš o tome”, “Zli kurac” kao i megahitu “Gaber”, te “Retardirana” i “Dubai”, koji zajedno broje gotovo 10 milijuna pregleda i najnoviji singl i spot “Zatresi guz” potvrđuje dobitnu kombinaciju za bend, a u manje od jednog dana od objave spot je pogledan više od 18 tisuća puta.

Bez sumnje jedan od najfascinantnijih glazbenih fenomena na našoj sceni spreman je za najveći solo koncert dosadašnje karijere u Domu sportova, dvorani u kojoj ih je malo tko mogao zamisliti.

Vlasnici najvećeg prošlogodišnjeg underground hita i ultimativne party himne “Gaber”, od samog početka poznati su po otrovnim rimama i tvrdim beatovima, a Sett i 3Ki Stil “organiziraju šutke” već gotovo deset godina. Krankšvester su svim svojim dosadašnjim izdanjima ostali su daleko od mainstream medija, njihove se pjesme teško mogu čuti na radijskim  postajama, ali su itekako zahvaćali publiku svih profila i bez problema hvataju milijunske preglede na YouTubeu.

Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja. Bogata diskografija uključuje neke neizostavne hitove koji su recentnim uspjesima “Gabera” ponovo došle u prvi plan u mnogim klubovima. Album “Krankšvester I” uveo je “Majko zovi dilera” ili “Pecamo te ribe”, a nasljednik “Krankšvester II” poznat je po “Ružne ribe jebu seko zmajevi” ili “Moj kurac je odavno prekinuo s tobom”. “Krankšvester III” donosi kultne radove poput “Tvoje dupe govori 100 jezika”, “Polarna jebačina”, “Benbare & Saundsistemi”, te suradnju sa Sajsi MC na pjesmi “Liz Taylor”. Kultni “Krankšvester IV” zaokružio je plodnu diskografiju koja sadrži i albume poput “Švester je istina”, kao i solo radove koje potpisuju Sett i 3Ki Stil kao što su “Antiklimaks”, “Vodič Kroz Život Za Bezbrižne” ili “Tvrda stolica”.

Sett i 3ki Stil penju se na binu Doma sportova 27. listopada na najvećem solo koncertu karijere.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn. Na dan koncerta, ako ih ostane, ulaznice će koštati 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr