FOTOGALERIJA: Attack, kultno mjesto alternativaca, kao početak mini turneje Repetitora
19. listopada 2018.
Nikola Knežević (2824 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Attack, kultno mjesto alternativaca, kao početak mini turneje Repetitora

Najbolji regionalni alternativci u ovim trenucima, Repetitor, odlučili su se na mini turneju po Zagrebu gdje u tri dana obilaze tri kultna zagrebačka klupska mjesta.

Start je bio u Attacku, mjestu koje je poznato po punk kulturi, a time i koncertima, izložbama i sličnim stvarima, a koje je sada ugostilo beogradski Repetitor. Večer su otvorili odlični Harvo Jay koji su već svojim nastupom privukli lijepi broj publike, no dvorište je ipak bilo isupnjenije jer su svi čekali nastup naših susjeda. A kad jednom uđeš u Attack ne izlaziš iz njega do kraja koncerta, što zbog prostora kao takvog, što zbog velike gužve. U svemu tome znoj je nešto neobilazno, ali da će teći u potocima nisam očekivao.

Tog trenutka kad je Repetitor stupio na pozornicu, sve brige su zaboravljene i najbolji koncert u gradu je mogao početi. Kad se u 10. minuti koncerta gitarist i pjevač Boris Vlastelica baci na ruke publike, onda je sve jasno kakav je bio daljnji tijek koncerta. Nakon Attacka slijede KSET i Vintage Industrial Bar, a nakon kraja cijele mini turneje izvijestit ćemo vas o našim doživljajima. Do tada, nadam se da su članovi benda uživali u Repetitorladi, kako su je neki mediji nazvali, posebnom izdanju obične čokolade koja je sve samo ne obična. Na sebi uvijek ima personalizirani natpis, a otkrit ćemo vam i tko stoji iza ovakve simpatične ideje. Naš kolega recenzent i poznavatelj Repetitora, možda i više od samog Repetitora, Boris Abramović.

Foto: Nikola Knežević