Kedžo kakvog još niste vidjeli i čuli u seksi i plesnom singlu i spotu “Šuti”
23. listopada 2018.
Music Box (9471 Članci)
Podijeli

Kedžo kakvog još niste vidjeli i čuli u seksi i plesnom singlu i spotu “Šuti”

Kedžo ima 31 godinu, 16 godina pjevačke karijere te najslušaniju pjesmu u Hrvatskoj 2017. godine. A sada predstavlja nešto što niste nikad čuli od njega – brzu, drsku, seksi i plesnu pjesmu “Šuti”.

“Nikad nisam otpjevao brzu pjesmu u svojoj solo karijeri, nikad nisam plesao u spotu na svoju pjesmu, a obožavam brze pjesme i obožavam plesati. “Šuti” je baš prava energična i plesna pjesma koja će se vrtjeti u klubovima. Zapravo pjesma koja je meni sve ove godine trebala”, rekao je Damir.

Tekst za pjesmu “Šuti” napisala je Antonija Šola, a koja uz Dominika Žagmeštera potpisuje i glazbu dok je aranžman i produkciju radio Igor Ivanović.
“Ovu pjesmu sam dugo čuvala čekajući pravog pjevača koji će me nadahnuti i vjerujem da je ovo tek početak naše suradnje. Kao i uvijek ponijela me neka kemija i posebna energija. Kad je Damir otpjevao prvi puta pjesmu, odmah sam znala da je to to, jedva čekam da pjesma krene u emitiranje i radujem se našem prijateljstvu i suradnji”, opisala je Antonija njihovu prvu suradnju.

Spot je sniman u klubu u Zagrebu pod produkcijskom palicom Sestrice tima, prepun je plesnih i ljubavnih scena i paralelno prati četiri različite radnje. Uz Damira svoje uloge u spotu imaju četiri talentirane i prelijepe cure koje svojim različitim karakterima daju dodatnu dramaturgiju i napetost.

Foto: Niko Gogo