Svi su ludi za povratkom “Noći vještica”! 100 milijuna gledatelja u prvih 6 dana!
25. listopada 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Svi su ludi za povratkom “Noći vještica”! 100 milijuna gledatelja u prvih 6 dana!

Iako su prve reakcije kritičara na povratak kultnog horor filma “Halloween” ili “Noć vještica” dosta loše, ipak gledatelje to očito previše ne zanima pa je u samo 6 dana film u svijetu prikazan ispred više od 100 milijuna ljudi.

Kultni film “Halloween/Noć vještica” dolazi u hrvatska kina 1. studenoga no možete ga pogledati pretpremijerno već od 31.10. u svim kinima. Ljubitelji horrora i Halloweena pohrlili su u kina te je film pogledalo preko 100 milijuna gledatelja diljem svijeta u prvih 6 dana prikazivanja. Halloween je najgledaniji film ovog tjedna u Americi. Taj podatak još je impresivniji kada se zna da je ukupni budžet filma 10 milijuna dolara. Impresivni broj gledatelja pokazuje da je Halloween jedan od kultnih horrora kojeg poznaju i vole različite generacije.

Prvi film je izašao davne 1978. godine te je lansirao karijeru Jamie Lee Curtis. Ignorirajući kontinuitet prethodnih nastavaka, scenaristi Green i Danny McBride sada radnju smještaju u vrijeme četrdeset godina nakon što je Strode, koju ponovno tumači Jamie Lee Curtis, na Noć vještica izbjegla smrtonosni pohod čovjeka pod bijelom maskom.

Film možete pogledati u svim Cinestar kinima od 1. studenog.