Edo Maajka najavio hrpu gostiju za koncert u Domu sportova!
2. studenoga 2018.
Music Box (10094 Članci)
Podijeli

Edo Maajka najavio hrpu gostiju za koncert u Domu sportova!

Na jednom od koncerata karijere, koji je zakazan za 16. studenog u Domu sportova, Edo Maajka će, uzdobro poznate starije hitove, zagrebačkoj publici predstaviti i nove pjesme, skladbe s posljednjeg albuma”Put u plus”, objavljenog ljetos za Dallas records.

Na velikom koncertnom spektaklu, uz Edu, publika će moći uživati u nastupima brojnih regionalnih glazbenih zvijezda. Uz već najavljena imena poput Dine Šarana iz benda Letu Štuke, Yaye iz Jinxa, Frenkieja, Saše Antića iz TBF-a, zbora Čipkice, grupe Helem Nejse iz Sarajeva, publici će se predstaviti i Bruto Geto, hard core bend iz Zagreba koji će izvesti šest pjesama. O samom koncertu Edo Maajka kaže: “Jako se veselim i jako sam uzbuđen jer ću izvesti pet pjesama koje nikada do sada nisam izveo, nikada odrepao. Izvest ću svih jedanaest skladbi s albuma i još petnaestak starih. Imat ću odlične predgrupe, puno gostiju, potrudit ćemo se svi da to bude odličan koncert i mislim da će biti jedan od boljih koncerata ove jeseni u Zagrebu.”

Veliki Edin koncert odlična je prilika za uživanje u novom albumu “Put u plus”. Riječ je o do sada najeklektičnijem Edinom djelu, spoju hip hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album, intimna je preslika Edinog života, a njime glazbenik predstavlja i svoj žešći zvuk koji je kombinacija vrsnog repanja i čvrstih gitarskih riffova. U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova zvuka. Kako zvuči novi Edo na najbolji će način publika i kritika moći čuti 16. studenog u Domu sportova.

 

Ulaznice za koncert po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka.

Foto: Nikola Knežević