J.R. August nakon objave novog albuma svira u Samoboru i Zaboku
25. travnja 2022.
Music Box (10094 Članci)
Podijeli

J.R. August nakon objave novog albuma svira u Samoboru i Zaboku

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, sjajni J.R. August, objavio je album “Still Waters”, a prilika za čuti nove pjesme je u Kinu Samobor u srijedu 27. travnja, kao i Kinu Zabok 6. svibnja.

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada nastupit će u punom sastavu, a na pozornici će mu se u Samoboru i Zaboku priključiti bend i zbor.

Simbolično objavljen na Veliki petak, novi studijski album “Still Waters” nastajao je u doba pandemije u kućnom studiju J.R. Augusta, te je njegova intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. Kritike već hvale, kako kažu, neprepričljivo poetičan i snažan album o grijehu i oprostu, životu i patnji, životu i uskrsnuću, navodeći da pjevački J.R. August zvuči bolje nego ikada.

Inspiriran vremenom u kojem živimo, album je najavljen singlom “Dealing With The Pain”, a ususret objavi albuma, na Veliki četvrtak, izašao je i novi “I Forgive Her”. J.R. August je želio, kako kaže, najpoznatiju priču na svijetu ‘provući’ kroz vrijeme u kojemu živimo.

Naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka doslovce oborio s nogu domaću i  regionalnu publiku i medije s maestralnim albumom “Dangerous Waters”, nakon kojeg je uslijedila kolekcija EP-jeva “Murky Waters”. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a album se našao i na listama najprodavanijih izdanja. Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača. Nastupi u Samoboru i Zaboku bit će još jedna prilika pokazati zašto je ovaj izvanserijski autor svjetskog kalibra.

Ulaznice za nastup u Samoboru su u pretprodaji po 90 kn, a onaj u Zaboku po 70 kn. Dostupne su u sustavu Eventim i online na www.eventim.hr.

Foto: Filip Gržinčić