Sara Renar najavila zagrebačku koncertnu promociju albuma “Šuti i pjevaj”
29. travnja 2021.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Sara Renar najavila zagrebačku koncertnu promociju albuma “Šuti i pjevaj”

Koncertom koji će se održati u petak 14. svibnja u klubu Aquarius Sara Renar promovirat će novi studijski album “Šuti i pjevaj”. 

Prostrana otvorena terasa Aquariusa u ugodnom ambijentu jarunskog jezera pravo je mjesto za istinsko uživanje u glazbi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih zbog pandemije Covida-19.

Kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar u Aquariusu će  predstaviti svoj četvrti studijski album, kako sama kaže, posebnim koncertom za zagrebačku publiku.
“Rad na albumu je obilježen pandemijom i raditi koncerte u ova suluda vremena poseban je izazov ali i ogromna motivacija. Obzirom da je ipak riječ o promociji albuma i premijernom izvođenju nekih pjesama, ovom nastupu pristupam s posebnom pažnjom i koncert će biti nešto širem sastavu muzičara na pozornici što me posebno veseli. A ako sam u nešto još više uvjerena nego ranije to je da nam je muzika svima potrebna kao i taj poseban prijenos energije uživo. S nestrpljenjem iščekujem nastup i radost dijeljenja glazbe s publikom”, rekla je Sara Renar.

Prije nastupa Sare Renar publici će se predstaviti producentica albuma “Šuti i pjevaj” Ivona Eterović aka Tonota sa svojim ambijentalnim live actom. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna, a najbržih 30 kupaca dobit će na poklon CD “Šuti i pjevaj”.

Foto: Marina Uzelac