“Otrov” – novi singl Ede Maajke i Dine Šarana (Letu štuke)
8. studenoga 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Otrov” – novi singl Ede Maajke i Dine Šarana (Letu štuke)

Edo Maajka  predstavlja novi singl i spot. Riječ je o pjesmi “Otrov” u kojoj se Edi u kreativnom proscesu muziciranja pridružio i Dino Šaran koji je gostujući izvođač na singlu.

Ljubavna je to pjesma koja govori o odnosu dvoje ljudi, pogreškama u komunikaciji i načinima rješavanja konflikata u partnerskoj vezi. I ovaj puta je Edo Maajka u pjesmu utkao dio osobnog iskustva čime skladba dobiva na emocionalnoj snazi i iskrenosti. “Jako sam zadovoljan pjesmom, pjesma je jako iskrena, snažna, pdonosi jedno iskustvo kroz koje sam i sam znao prolaziti. Mislim da je to moćna skladba. Tekst i vokal Dine Šarana dodaju joj na snazi i iskrenoj emociji.”, kaže o pjesmi Edo Maajka. “Otrov” je treći singl s novog albuma objavljenog u lipnju imena “Put u plus” koji je nakon svojeg objavljivanja u lipnju, naišao na izvrsne reakcije kako kritike, tako i publike. Riječ je o do sada najeklektičnijem Edinom djelu, spoju hip-hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album, intimna je preslika Edinog života, a njime glazbenik predstavlja i svoj žešći zvuk koji je kombinacija vrsnog repanja i čvrstih gitarskih riffova, zvuk je to i odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svog glazbenog utjecaja.

Za pjesmu je snimljen i spot za čiju režiju i scenarij je zaslužna Edina supruga Lilach Osmić. Direktor fotografije  je Yonathan Weitzman koji je uz Daryu Mar i montirao spot. Spot je vizualna kulisa pjesme koji  radnjom i emocijom vjerno dočarava odnos dvoje ljudi, partnera koji se suočavaju s konflitom te ga razrješavaju na najbolji mogući način. Poznati hrvatski glumci utjelovljuju glavne aktere spota- Marija Škaričić i Alan Katić, a tu su i mladi glumci Anika Katušić Kocbek i Ian Kušlan. Ideja koju Edo Maajka razmatra u ovoj pjesmi jest kako se, kada je riječ o konfliktima, odrasli često vraćaju u svoj dječji ego iz kojeg reagiraju na nezreo način.  Zanimljivošću teme i vizualnom atraktivnošću, novi Edin video spot zasigurno će zainteresirati publiku.

Kako zvuči novi singl Ede Maajke, na najbolji način će publika i kritika moći čuti 16. studenog u Domu sportova na velikom koncertnom spektaklu kojeg poznati glazbenik priprema za zagrebačku publiku.

Ulaznice za koncert po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka.

PRODAJNA MJESTA:
– Eventim.hr -> https://goo.gl/nThJjo
– Dirty Old Shop (Tratinska 18)
– Rockmark (Berislavićeva 13)
– Dallas Records (Paromlinska 49/1)
– Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)
– http://www.eventim.hr/hr/outlets/

Foto: Nikola Knežević