IZVJEŠĆE/FOTO: Boa II u klubu Boogaloo promovirala novi album “Boa II”
19. studenoga 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Boa II u klubu Boogaloo promovirala novi album “Boa II”

Boa II je u subotu u klubu Boogaloo predstavila novi, istoimeni album”Boa II”. Nakon više od dva sata svirke, pokazali su da i dalje imaju svevremensku komponentu, ali i svježinu koju su unijeli novi članovi benda.

Nešto poslije 22 sata koncert su otvorili s pjesmom “Pored zida” te nastavili sa “Srce puno kiše” i hitovima poput “Milion”, “Kao mir”, “Stol”, “Za vezu je potrebno dvoje”, dok su one, publici najdraže, “Tako lijepa” i “Stup od soli”, ostavili za kraj, nakon čega su uslijedila čak dva bisa!

Osim odlične svirke, na koncertu se mogao i kupiti novi album “Boa II” te neka od Menartovih izdanja prošlih albuma po promotivnim cijenama. Jedinstven glas Boe II i njihova energična svirka pokazuju nam da i nakon svih ovih godina još uvijek imaju ono nešto čime nastavljaju puniti dvorane.

Art rock sastav BOA (današnja BOA II), koji je davne 1974. godine započeo kao eksperiment kroz stilove by Puljiz i Remenarić, danas gotovo 40 godina kasnije i dalje aktivno radi i stvara nove materijale. 1979. godine započinju ozbiljnije djelovati u sastavu: Mladen Puljiz (klavijatura i vokal), Slavko Remenarić (gitara), Igor Šoštarić (bubnjevi) i Damir Kopšić na basu. 1981. godine objavljuju prvi demo „Stol“ koji osvaja prvo mjesto top liste beogradskog Studija B. i time kreće interes za bend. Kreću koncerti i objave albuma, gotovo jedan za drugim te nizanje neuništivih hitova poput : „Tako lijepa“, „Za vezu je potrebno dvoje“, „Svi tvoji poljupci“, „Stup od soli“ i još mnogi drugi.

Foto: Dino Ninković