IZVJEŠĆE/FOTO: Kakva noć uz Neki to vole vruće u krcatom Metropolisu
25. studenoga 2018.
Music Box (7072 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Kakva noć uz Neki to vole vruće u krcatom Metropolisu

“Kakva noć, ludilo u nama” – slika koja se mogla vidjeti u subotu u krcatom Metropolis clubu! Da su svi ludi za partijima iz osamdesetih i dobrom glazbom znalo se već prije tjedan dana kad je ovaj koncert bio rasprodan.

Svi oni željni zabave i nekadašnjih hitova kakve se moglo slušati u Saloonu, Lapu i Kulušiću, pohrlili su u Metropolis club gdje se kao nekad u ona stara dobra vremena moglo dobro zaplesati na kultne hitove osamdesetih godina. Atmosferu su do usijanja kao “vrući bojler kad ga staviš na tri” doveli Neki to vole vruće – kultni pop bend koji sudeći po ovom koncertu i dan danas ima svoju publiku. Tadašnji vladari pop zvuka odličnom svirkom, zabavom o komunikacijom s publikom pokazali su kako se to radilo i da još itekako mogu dobro zapaliti publiku!

Neki to vole vruće svoju karijeru počeli su još početkom 80-tih kada su pjesmama “California” i “Teška vremena” napravili pravi skok na tadašnje glazbene liste, da bi sa singlom “Jeans generacija” ujedinili poklonike pop zvuka. I danas njihova energija nije nimalo pala i mogu se pohvaliti s odličnim live nastupom. Dovoljno je da se Šomi i Jiimmy pojave na pozornici pa da krene ples uz “Teška vremena”, “Bojler”, “Reci da”, “Medu moj i šećeru” i “Californiju”. A i dan danas mogu se pohvaliti da su žene naprosto lude za njima.

Sudeći po odazivu publike možemo slobodno reći da su 80-e još uvijek in.

Foto: Bojan Lutring