Božić uz Žeru i Crvenu jabuku u klubu Best!
4. prosinca 2018.
Music Box (7298 Članci)
Podijeli

Božić uz Žeru i Crvenu jabuku u klubu Best!

Da smo zakoračili u posljednji, ali i najljepši mjesec u godini, svima je već odavno jasno.
Vođeni upravo ovim razmišljanjem, slobodno možemo reći, kako će ovaj Božić biti zaista poseban.

Zagrebački klub The Best 25.12., pripremio je pravu glazbenu poslasticu, božićni koncert Crvene jabuke od 21h. Rockeri u starkama, koji su pop rock učinili još uzbudljivijim, sa velikim nestrpljenjem, kao i njihova publika očekuju spomenuti nastup. Najljepši je to način da se u ovoj godini privede kraju, TheBestClassic program, koji je ugostio brojna glazbena imena, a posebno su bili upečatljivi koncerti klape Cambi i Harija Rončevića.

Grupa predvođena legendarnim pjevačem Draženom Žerićem Žerom, uz čije su pjesme rasle mnoge generacije i dogodile se brojne ljubavi i nezaboravni trenuci, već sada obećava večer prepunu najvećh hitova. ‘Bijeli Božić’, ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar“, „Ima nešto od srca do srca“, „To mi radi“, tek su neki od njih. Uz ove pjesme promovirat će i nove skladbe s tek objavljenog albuma “Nocturno” za Croatia Records.

Za njihove koncerte traži se ulaznica više, a vi svoju već danas potražite putem sustava Eventim.

Ovih blagdana ispišite najtoplije i najljepše trenutke uz vaše najdraže društvo, na koncertu koji se ne propušta – proslavite Božić u The Bestu, utorak 25. prosinca od 21h, uz koncert Crvene jabuke.