Diana Krall sljedećeg ljeta u Opatiji!
12. prosinca 2018.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Diana Krall sljedećeg ljeta u Opatiji!

Opatija, biser Jadrana, jedna je od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj s turističkom tradicijom dužom od 160 godina, ugostit će 16. srpnja 2019. uspješnu jazz pijanisticu i pjevačicu Dianu Krall.

Jedinstvena lokacija i ambijent što ga stvaraju kombinacija kamena i flore čine Ljetnu pozornicu najljepšim i najatraktivnijim objektom ove namjene na Mediteranu.

Diana Krall prodala je više od 6 milijuna albuma u SAD-u i preko 15 milijuna albuma diljem svijeta. Jedina je jazz pjevačica koja je imala osam albuma koji su debitirali na vrhu “Billboard Jazz Albums”. Uz devet zlatnih, tri platinasta i sedam multi-platinastih albuma, osvojila je tri Grammya i osam Juno nagrada. Podsjetimo, ove godine je Diana objavila album s Tonyjem Bennettom i ovo će biti savršena prilika da čujemo možda i neke od pjesama s albuma.

Ovaj ekskluzivan koncert je na rasporedu u utorak, 16. srpnja, a organizira ga Star produkcija. Trenutno nema informacija o cijeni i početku prodaja ulaznica, ali čim saznamo više informacija pravovremeno ćemo ih i objaviti.

Na vrijeme osigurajte svoje ulaznice s obzirom da će količina biti ograničena (nešto više od 1500 ulaznica bit će pušteno u prodaju). Početak prodaje je u ponedjeljak, 17.12.2018. u 10 sati putem Eventim sistema!