Nakon Šibenika, LP dolazi na zagrebački INmusic!
12. prosinca 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Nakon Šibenika, LP dolazi na zagrebački INmusic!

Nezaustavljiva američka kantautorica koja je osvojila svijet hitom “Lost On You” na krilima novog albuma stiže na INmusic festival #14! Izvrsna LP pridružuje se legendarnim The Cure i Foalsima na pozornici najvećeg hrvatskog open air festivala čije se 14. izdanje održava od 24. do 26. lipnja sljedeće godine!

Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, na INmusic festival #14 dolazi u sklopu ljetne turneje kojom će promovirati svoj upravo objavljen peti studijski album Heart To Mouth. Kako je sama istaknula, na svakom albumu pokušava biti što iskrenija, a uvijek sve karte stavlja na stol o kojoj god temi da se radilo. Poznata po moćnim live nastupima kojima obuzme publiku svojim ekspresivnim vokalom, zvižducima i zvukovima ukulelea po kojima je prepoznatljiva, LP stiže na jarunsku pozornicu u lipnju 2019. Ova sjajna kantautorica je srca publike osvojila pjesmama “Lost On You”, “Muddy Waters” i “When We’re High”, a njezin najveći hit “Lost On You” dosad je premašio brojku od 500 milijuna streamova na digitalnim servisima.

U samo godinu dana njezini singlovi ostvarili su preko 280 milijuna pregleda na YouTubeu, uz odlične kritike časopisa poput Billboarda, V Magazinea, Interviewa i brojnih drugih. LP je u bogatoj karijeri surađivala s nizom glazbenika, između ostalog pišući i pjesme za Rihannu, Cher i Christinu Aguileru. Dosad je nastupila na najvećim svjetskim festivalima poput Coachelle, Osheaga festivala i Mad Cool festivala, a u sklopu najavljene turneje nastupit će na odabranim festivalima među kojima je i INmusic festival #14. Album Heart To Mouth iskreno otkriva što LP misli o ljubavi, žudnji, strahu, nesigurnosti i žaljenju, a sve je pretočila u lepezu pjesama jedinstvenima njezinom šarmu i zvuku.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

Foto: Promo