Alen Vitasović se vraća u Sax! Nakon duplog Alena slijedi samo jedan Alen!
4. siječnja 2019.
Music Box (8352 Članci)
Podijeli

Alen Vitasović se vraća u Sax! Nakon duplog Alena slijedi samo jedan Alen!

Dupli Alen i Alen te gleda. Pametnom dosta. Nakon što je u dva neviđena spektakla u listopadu prošle godine proslavio 25 godina karijere, Alen se vraća u Sax zabetonirati status ikone.

Pribilježite si u rokovnike subotu, 16. ožujka jer bit će to još jedna fešta na kojoj će #duplialen teći u potocima, a Alen će vas gledati pa mjesta zabušavanju nema. Cijena ulaznice je 65/80, informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, sigurno će tako biti i ovaj put. Gušti su gušti, gušti su u Saxu jer zapamtite – ništa u glazbi nema veće nego kad Alen pjeva „Purple Rain“.