Mary May u Močvari promovira debitantski i jedan od najboljih albuma 2018. godine
7. siječnja 2019.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Mary May u Močvari promovira debitantski i jedan od najboljih albuma 2018. godine

Kritičari su se složili da se radi o velikom otkriću koje je došlo nenajavljeno i opilo nam sva čula i jednom on najljepših kantautorskih debi izdanja unatrag zadnjih deset godina, a Začarana Močvara vas poziva u srijedu, 13. veljače da zajedno uživate u svih trinaest pjesama uživo u izvedbi Mary i njenog pratećeg benda.

Mary May se javnosti prvi put predstavila u travnju prošle godine singlom “Softest Tune” koji je jednoglasno osvojio kritičare. Uslijedili su nastupi na IndirektBloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla. Krajem listopada 2018. godine objavila je svoj album prvijenac “Things You Can’t Put Your Finger On” koji je opravdao sva očekivanja te je od strane više portala proglašen među najboljim izdanjima 2018. godine. U živo svira s bendom kojeg sačinjavaju sjajni glazbenici Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja. Ovaj koncert na rasporedu je u srijedu, 13. veljače od 21 sat i 30 minuta, a cijena ulaznice je 35 kuna. Vrata se otvaraju već u 20 sati i 30 minuta.

RECENZIJA: Mary May: “Things You Can’t Put Your Finger on” – album s najboljim otvaranjem desetljeća!

Foto: Nikola Knežević