Pravila igre snimili spot za zimsku baladu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu
7. siječnja 2019.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Pravila igre snimili spot za zimsku baladu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Zimska balada iz glazbene radionice Buljan „Baš kad mi ne treba“, peti je službeni singl s aktualnog albuma „Kako nam stvari stoje“ koji je bend Pravila igre predstavio u lipnju prošle godine, a ove će godine s njom nastupati na 66. Zagrebačkom festivalu.

Dečki iz benda su za potrebe snimanja ovoga spota sjeli u klupe i prošetali Ekonomskim fakultetom u Zagrebu te se prisjetili nekih bivših ljubavi.  Emotivan spot za pjesmu „Baš kad mi ne treba“ u kojem se isprepliću sadašnjost i prošlost, sniman je pod redateljskom palicom Darija Lepoglavca

„“Baš kad mi ne treba“ meni je osobno najdraža pjesma s našeg drugog studijskog albuma koji je u prodaji od lipnja prošle godine. Radi se o jednoj prekrasnoj zimskoj baladi koju obožavamo izvoditi uživo. Posebno me veseli što ćemo baš s njom nastupiti na 66. Zagrebačkom festivalu jer sam kao mali uz televizor maštao o tom nastupu. Spot za pjesmu snimili smo na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te po nekoliko lokacija diljem grada Zagreba kako bi na najbolji mogući način dočarali sve ljepote naše metropole. Ipak smo mi zagrebački band. :)”, rekao je Ivan Penezić, frontman grupe Pravila Igre.

Dečki iz benda nastavljaju punom parom naprijed i kako sami kažu nikad ne staju. Pjesama imaju već dovoljno i za novi album, no s njim će još malo pričekati, a trenutno rade na tome da njihove pjesme dođu i na inozemno tržište. S obzirom da Ivan izvanredno barata pjevanjem na engleskom jeziku, vjerujemo da ni ovaj uspjeh neće izostati.

Foto: Mislav Žabarović i Stjepan Dolenec