VIDEO: Anna Moor s pjesmom “Svjetovi” nastupa na 66. Zagrebačkom festivalu!
8. siječnja 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

VIDEO: Anna Moor s pjesmom “Svjetovi” nastupa na 66. Zagrebačkom festivalu!

Aktualni singl Anne Moor “Svjetovi” (Intek Music) nastao je kroz eksperiment, igru i improvizaciju.

“Svjetovi, autorska pjesma kojom ću se predstaviti na festivalu nastala je u mojoj maloj sobici u Zagrebu. Snovi o dalekim putovanjima, beskrajna ljubav prema prirodi i mala doza straha upakirali su se u pjesmu i nastalo je nešto na što sam doista ponosna i što prikazuje baš mene onakvu kakva jesam, kad iskreno progovorim o svijetu.
To je Anna Moor, ona koja izgovara sve što Romana (osoba iza pseudonima) misli i osjeća, ali joj je to puno lakše izreći melodijom.” – rekla je Anna Moor.

“Svjetovi” se mogu interpretirati kao snovi, želje ili kao utjeha svim sanjarima koji uvijek negdje putuju i traže “dom”. Pjesma ima pamtljivu melodiju i zanimljivu fuziju elektronike i klasike. Za aranžman su zaslužni Lana Janjanin koja je i odsvirala klavir, te Marin Hraščanec, također i producent singla. Za programiranje ritma i syntheva zaslužan je Konrad Mulvaj. Kao i na prvom singlu “Lutak”, Anna Moor je uz pjevanje odsvirala i flaute.

Ono što doista zaokružuje priču je video u režiji Dinka Šimca (Beyond Pines Films). Ideja za spot nastala je prilikom putovanja Engleskom, na plaži Formby blizu Liverpoola. Plaža koja izgleda kao da je na rubu svijeta idealna je podloga za završnu scenu spota u kojoj Anna Moor pronalazi drevno biće za kojim traga kroz priču.

Anna Moor sa singlom “Svjetovi” predstavit će se na Zagrebačkom festivalu 25. siječnja 2019. godine.