Nakon rasprodanog petka, Frajle i u subotu u Županji, a Mia Dimšić gošća oba koncerta!
10. siječnja 2019.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Nakon rasprodanog petka, Frajle i u subotu u Županji, a Mia Dimšić gošća oba koncerta!

Četiri žene koje publika jednostavno obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napokon stižu i u Županju!

Nakon rasprodanog koncerta The Frajli najavljenog za petak, 11. siječnja, zbog velikog interesa dodan je još jedan koncert, u subotu, 12.1., na istoj lokaciji – u dvorani Mladost.
Drugi koncert najavljen je putem društvenih mreža, a zanimljivo je da je za njega ostalo još vrlo malo ulaznica. Posebna gošća na oba koncerta Frajli u Županji bit će popularna pjevačica i talentirana kantautorica – Mia Dimšić!

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu i smijeh koji se teško mogu opisati riječima.

Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječni podsjetnik na ‘koncert koji publika može ponijeti sa sobom’. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodani, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.

Trenutačno Frajle provode dane u studiju, gdje su počele raditi na novom studijskom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvim mjesecima 2019. godine.

U međuvremenu, publika ih može vidjeti na koncertima, od čega su prvi datumi  11. i 12. siječnja u Županji.

Ulaznice za koncert u dvorani Mladost u Županji su u prodaji, na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od  7 do 14 sati), Caffe Bar “Okac”, Bana Josipa Jelačića 2 (svaki dan od  7 do 23h), online na www.ticketshop.hr te na dan koncerta na blagajni dvorane Mladost.

Foto: Nikola Knežević