Divlje jagode objavile još jedan singl i spot s albuma Jukebox – poslušajte remake hita “Nemam ništa protiv”
28. svibnja 2020.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Divlje jagode objavile još jedan singl i spot s albuma Jukebox – poslušajte remake hita “Nemam ništa protiv”

40 godina benda i rock and rolla Divlje jagode proslavile su novim albumom „Jukebox“ objavljenim početkom ove godine, a u slavljeničkom tonu nastavljaju predstavljati singlove i spotove s albuma. „Nemam ništa protiv“ novi je u nizu singlova, a u pitanju je remake singla iz 1979. godine i ujedno šesti spot s albuma „Jukebox“.

„Divlje jagode su definitivno fuzija čvrstog rocka, najljepših balada, ali i teškometalnog zvuka. Pjesma Nemam ništa protiv sigurno će najviše pogurati one koji su ljubitelji hard & heavy nota.“, rekao je Zele Lipovača, osnivač i autor pjesama Divljih jagoda koji je radio glazbu i za ovu pjesmu na tekst legendarne Marine Tucaković. Novi mix rađen je u Sonic Train Studios u Švedskoj, pjesma je snimana u studiju Šišmiš Zorana Švigira Švigija, dok je pjesma masterirana u Tiho Super Sonic Studiju u Kanadi.

Kao i za sve prethodne spotove s albuma „Jukebox“ i ovaj je režirao Pukovnik Dabrov, a video produkciju potpisuju RetroMetro & JohnDoeProduction.

Album „Jukebox“ započeo je novu eru Divljih jagoda u kojoj front line benda čine čak tri pjevača: Livio Berak, Toni Janković i Damjan Mileković koji je upravo na Jukeboxu imao svoj pjevački debi i oduševio u pjesmama Zbog tebe draga i Virtualni svijet. Na albumu se nalazi nekoliko potpuno novih pjesama, ali i njihovi stari hitovi u novim aranžmanima. Savršen spoj za dostojnu proslavu 40 godina benda.