Gretta nakon dvogodišnje stanke objavila novi singl “Najbolje tek slijedi”
2. rujna 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Gretta nakon dvogodišnje stanke objavila novi singl “Najbolje tek slijedi”

Riječ je o prvom singlu omiljenih zagrebačkih alternativnih rockera nakon dvogodišnje diskografske pauze i objavljivanja hvaljenog albuma “15”.

“Najbolje tek slijedi” donosi i dvije velike promjene kod Grette – novog bubnjara te novog glazbenog producenta. Bubnjarske palice preuzeo je Danijel Tuškan, a za glazbenu produkciju je zaslužan legendarni Denis Mujadžić Denyken. Glazbu i tekst potpisuju Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek, dok su aranžman radili Denis Mujadžić Denyken i svi članovi Grette.

“Iznimno smo zadovoljni novim singlom, zvučimo bolje nego ikad prije. Imamo veliku čast i privilegiju surađivati s jednim od najboljih domaćih producenata Denykenom. Čovjek je jednostavno genijalac! Uveo je potpuno novi način rada na pjesmama i vjerujem da će to slušatelji prepoznati već u ovom singlu.” – kaže Tomislav Čubek.

Videospot “Najbolje tek slijedi” je snimljen u zagrebačkom studiju Svemir pod redateljskom palicom odličnog i produktivnog Dinka Čvorića – Doringa. U zanimljivoj crno-bijeloj tehnici s tek pokojom bojom, u spotu se miješaju kadrovi članova benda s pomalo futurističkom i poprilično neobičnom pozadinom.

“Nabrijani smo kao nikad prije! Danijel Tuškan, naš novi bubnjar, je odmah “kliknuo” s nama i imamo osjećaj da je u bendu već godinama. Uz to, jedva čekamo nastavak suradnje s Denykenom i povratak u studio. Imamo dovoljno pjesama pa vjerujem da ćemo snimiti fantastičan album. Najbolje tek slijedi!”. – poručuju dečki iz Grette.

Foto: Doringo Photography