Pogledaj kratki film “EXIT Freedom” i spremi se za najveću festivalsku godinu dosad!
14. siječnja 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Pogledaj kratki film “EXIT Freedom” i spremi se za najveću festivalsku godinu dosad!

Danas smo na točno pola puta od prošlog do sljedećeg Exita, a, i dalje aktualni nositelj titule najboljeg europskog festivala, sljedeće okupljanje pod temom EXIT Tribe uplanirao je od 4. do 7. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Prošlogodišnji festivalski poduhvat EXIT Freedom okupio je više od 355.000 ljudi na pet festivala u pet zemalja regije, dok je samo EXIT festival posjetilo gotovo 200.000 glazbenih hodočasnika. Prošlogodišnja tema uhvaćena je u istoimenom kratkom filmu “EXIT Freedom“, a u pitanju je svojevrsno premotavanje uzbudljivih trenutaka s prošlog EXIT festivala iz vizure protagonista koje dočaravaju naši mladi glumci s novosadske Akademije umetnosti Đorđe Mitrović, Nikolina Vujević, Nenad Popović, Anica Petrović, Nevena Nerandžić i Ognjen Nikola Radulović, dok režiju potpisuje Jelena Mitrović, a montažu Lazar Nikolić. U duhu praznika i uoči najveće festivalske godine dosad, svi koji film do 24. siječnja podjele na Facebooku uz hashtag #EXITfilm mogu osvojiti i vrijedne nagrade, od ulaznica i backstage propusnica, pa do kompletnih putovanja na neki od šest Exitovih festivala ove godine!

Ovaj kratki film vodi nas kroz glazbeni labirint od preko 40 zona i pozornica širom tvrđave, gdje su nastupale brojne svjetske zvijezde kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Alice Merton, Martin Garrix, Fever Ray, French Montana, ZHU, LP, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Dog Eat Dog, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Sevdaliza, Jax Jones, Ofenbach, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Helena Hauff, Ben Klock, Joseph Capriati, Slaves, Idles, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Kolsch, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i brojni drugi!

I ove godine stižu stotine izvođača iz svih djelova svijeta, a ranije nego ikad prije, poznati su i prvi izvođači koje predvode rock giganti The Cure, najupečatljiviji rock’n’roll bend današnjice Greta Van Fleet, najpopularniji DJ svih vremena Carl Cox, vodeći svjetski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, čuveni Phil Anselmo koji će sa svojim novim bendom The Illegals izvoditi specijalni set sastavljen isključivo od pjesama Pantere, njujorški tandem Sofi Tukker, operna metal diva Tarja, slavni ska sastav The Selecter, novosadski heroji Atheist Rap, kao i kultni bendovi Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos.

Samo DANAS i SUTRA uz EXIT kartu na poklon i MORE!

U duhu praznika, uz svaku kupljenu ulaznicu za EXIT fanovi na poklon mogu dobiti ulaznice i za Sea Star i Sea Dance festivale! Akcija vrijedi za sve postojeće kupce, kao i za one koji svoju EXIT ulaznicu kupe do utorka 15. siječnja do kraja dana. Za dodatne ulaznice poslije je potrebno samo potvrditi dolazak kratkom registracijom, koja će biti otvorena od 1. do 28. veljače na stranici exitfest.org, a neki od kupaca mogu osvojiti i prijevoz i smještaj za dvije osobe na ove morske festivale!

Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 455kn dostupne su putem stranica exitfest.org, www.entrio.hr i www.ticketshop.hr. U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 69 eura što trenutno donosi čak 65% uštede. Paketi sadrže ulaznice i smještaj u festivalskom kampu na Dunavu, a prodaju se na exittrip.org gdje je moguće odabrati i drugi smještaj, u hotelima ili hostelima.

Foto: Exit Photo Team