Lorenzo i Goran Bošković predstavili spot za singl “Samo tvoj”
18. siječnja 2019.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

Lorenzo i Goran Bošković predstavili spot za singl “Samo tvoj”

Lorenzo, glazbeni projekt koji u izvođačkom smislu predstavlja Marko Kantolić, svojom četvrtom suradnjom nastavlja EDM proboj prema radijskom i televizijskom eteru.

Veliki broj nastupa u klubovima i sjajan nastup na prošlogodišnjoj Ultri dokaz su da svjetska produkcija može odlično zvučati i na hrvatskom jezikuPjesma “Samo tvoj” rezultat je suradnje sa sjajnim Goranom Boškovićem, pjevačem Fluentesa koji je bio velika želja autora i producenta pjesme Darka Bakića i Zvonimira Duspera Dusa. Pjesma već neko vrijeme uspješno plovi radijskim eterom, a sada je dobila i vrhunski spot u režiji Tomislava Povića. Vještim i zavodljivim plesnim pokretima začinili su ga Tina Walme i Diego Siqueira.

Goran Bošković svojim je soul pjevanjem odlično legao u pjesmu dignuvši je na jednu višu razinu.
“Ova suradnja mi je bila baš neobično i novo iskustvo – vrlo zabavno i nadasve inspirativno. Lorenzo i njegova ekipa napravili su sjajnu plesnu pjesmu i zanima me kako će ju publika prihvatiti. Sam sebe ne prepoznajem i stvarno je čudno čuti se u nekom potpuno novom glazbenom pravcu. Opet, ovo je glazba koja je sveprisutna i u svijetu i kod nas te sam baš ponosan što sam pozvan na ovu suradnju”, rekao je.

Za kraj ćemo spomenuti i kako ovo nije jedina suradnja Lorenza i Gorana Boškovića.  Udružili su snage i na sportsko-navijačkom planu u novoj pjesmi “Neka zvone ulice” kojom daju podršku našim rukometašima na svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj!

Foto: Noa Barić