U 24 sata rasprodane early bird ulaznice za zagrebački koncert Marije Šerifović!
23. siječnja 2019.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

U 24 sata rasprodane early bird ulaznice za zagrebački koncert Marije Šerifović!

Već se od prvog dana prodaje pokazao ogroman interes za velikim zagrebačkim koncertom Marije Šerifović, 6. travnja u Ciboni pa je u 24 sata rasprodan cijeli kontingent early bird ulaznica. 

Regionalno priznata umjetnica, glazbenica moćnog glasa i vrhunske interperetacije, nakon dvije godine vraća se zagrebačkoj publici kojoj je već poručila: “Publici mogu obećati puno emocija i  dat ću sve od sebe da ni oni, a ni ja – ne zaboravimo tu noć!” 

Marijin otvoren i direktan pristup, prema svemu i svakome, priskrbio joj je simpatije mnogih u čitavoj regiji što dokazuje i ova, rekordno brza rasprodaja early bird kontingenta za koncert u Ciboni.

Petnaest godina karijere, pet studijskih albuma i mnogobrojni nastupi potvdili su Marijin vodeći status na regionalnoj glazbenoj pop sceni, a zagrebački će koncert biti još jedan njezin vrhunski glazbeni i vizualni spektakl.

Interes za koncert je jako velik i svakako je preporuka da požurite po ulaznice! A one su od danas u prodaji po novim cijenama pa iskoristite priliku čim prije jer će do koncerta još jednom ići gore.

Nove cijene ulaznica su sljedeće: 

parter | 110 kn
tribina | 130 kn
VIP | 180 kn

Službena prodajna mjesta:

Ticketshop.hr
Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb)
Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zagreb)
Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2)
Prodajna mjesta Ticketshopa

Foto: Promo