Mjesec zaljubljenih u znaku Tonyja Cetinskog i nove ljubavne balade “Čekam te”!
24. siječnja 2019.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

Mjesec zaljubljenih u znaku Tonyja Cetinskog i nove ljubavne balade “Čekam te”!

Biti na vrhu i tako trideset godina, ali istodobno ostati skroman i prvenstveno čovjek, mogu samo najveći. Sve to, ali i više, objedinjuje jedinstveni Tony Cetinski.

Glazbenik koji uvijek u prvi plan stavlja obožavatelje svih generacija, njihovo mišljenje koje stalno osluškuje i koji su mu, motiv da svakim danom radi na sebi, ali i starije kolege, za koje rado ističe kako su mu na početku karijere svesrdno pomogli, ponovno je oduševio.

Pjevač godine, koji je nedavno ponio nagradu ‘Oliver Dragojević’, uoči mjeseca zaljubljenih i Valentinova, predstavlja novu pjesmu i video spot, u suradnji sjednim od najboljih i najnagrađivanijih gitarista, Elvisom Stanićem. Ljubavna balada ‘Čekam te’, dolazi s Tonyjevog aktualnog, izuzetno hvaljenog albuma ‘Kao u snu’, koji je akustičnim zvukom, oduševio struku i publiku, te postao jedno od najtraženijih i najprodavanijih izdanja. ‘Čekam te’, autorski u djelu glazbe i teksta potpisuje Amil Lojo, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića. Pjesmu prati i atraktivan video spot, snimljen tijekom prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u Opatiji, uz gostovanje Elvisa Stanića.

‘Live spot za pjesmu ‘Čekam te’, ispao je divan i čaroban, baš kao i koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Velika mi je čast raditi sa vrhunskim ljudima i glazbenicima poput mojih suradnika. Veliko hvala Elvisu Staniću koji potpisuje produkciju i aranžmane na dvije pjesme, na aktualnom albumu ‘Kao u snu’, ali i gušta zasvirati sa nama.’, poručio je ovom prigodom Tony.

Pored nove pjesme i spota, te spomenute nagrade za pjevača godine, Tony do kraja ovog mjeseca s nestrpljenjem očekuje rezultate još triju nominacija za prestižne glazbene nagrade.

Tako se u najjačem izboru regionalnih nagrada Music awards ceremony u finalnom izboru nalazi sa svojim prošlogodišnjim hitom ‘General bez činova’.

Kada se na sve nadodaju brojni koncertni možemo reći kako će 2019. biti u znaku Tonyja Cetinskog.

Foto: Željka Dimić